HomeFeaturedFocusCateva detalii tehnice despre seria iPhone 14

Cateva detalii tehnice despre seria iPhone 14

iPhone 14

Apple va prezenta generația nouă de terminale iPhone 14 undeva în toamna acestui an. Mai este mult până atunci, însă și interesul pe marginea acestor telefoane este unul foarte crescut. Așa că era de așteptat să înceapă să circule zvonurile pe marginea lui. Se cristalizează câteva detalii tehnice despre aceste dispozitive, care par destul de sigure. Dar și unele informații comerciale.

Din această a doua categorie avem un zvon care spune că Apple a schimbat puțin tactica. Datorită succesului sub așteptări înregistrat de iPhone 13 mini, s-a renunțat la versiunea compactă. Așa că noua generație va începe direct cu iPhone 14. Va urma un 14 Max, dup care se trece la cele două versiuni Pro și Pro Max.

Spre deosebire de generația anterioară, vom avea acum mai multe elemente comune pentru toate cele patru terminale. Unul dintre aceste elemente va fi memoria RAM de 6 GB. De asemenea, toate cele patru vor avea ecrane ce suportă o rată de refresh de 120 Hz. Se presupune că și chipset-ul va fi același la toate unitățile, cum s-a întâmplat și până acum.

Diferențele, pentru cei care se întreabă unde vor apărea, se pare că vor fi întâlnite în primul rând la capacitatea internă de stocare. Modelele Pro vor porni de la 256 GB, în timp ce non-Pro-urile pleacă de la 64 GB. Aici va putea fi făcută și o primă diferențiere la nivel de preț.

În plus, așa cum este de așteptat, diferențe însemnate vom vedea și la sistemele foto între versiunile Pro și non-Pro. Cele Pro s-ar putea bucura de un senzor foto principal cu rezoluție de 48 megapixeli. Care a fost subiectul separat al unei runde de leak-uri. Nu vă lăsați amăgiți de rezoluția ce poate părea prea mică, Apple a știut întotdeauna să compenseze cu optimizări software.

Mai este mult până la apariția generației iPhone 14. Și vom avea destul timp să consolidăm aceste informații de început despre mult-așteptatele telefoane.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep