HomeFeaturedFocusMotorola pregateste un nou flagship cu Snapdragon 8 Gen 1

Motorola pregateste un nou flagship cu Snapdragon 8 Gen 1

Motorola

O astfel de informație pare să vină destul de repede după lansarea lui Motorola Edge X30, primul smartphone echipat cu Snapdragon 8 Gen 1 și actualul vârf de gamă al companiei. Însă noul smartphone la care se spune că se lucrează în prezent (cu nume de cod Frontier) va aduce și câteva plusuri de ordin tehnic. Asta deși păstrează anumite specificații de la actualul flagship.

O astfel de trăsătură care se pare că se va păstra este ecranul OLED cu diagonală de 6.67 inchi. Râmân marginile curbate, rămâne rata de refresh de 144 Hz și pare că rămâne și rezoluția fullHD+.

În plus, chiar dacă se păstrează același chipset Snapdragon 8 Gen 1, zvonurile spun că va exista totuși o diferență. Noul chipset va fi cel fabricat de TSMC pe tehnologie de 4 nm. Cel vechi a fost produs de Samsung. Unele voci spun că noua versiune va scoate performanțe mai bune în benchmark-uri (și nu numai). Un lucru care nu este tocmai pe placul celor de la Qualcomm. Dar pe care sunt șanse foarte mari ca fanii să îl aprecieze.

Zvonurile sunt destul de curajoase din acest punct de vedere și afirmă chiar că Qualcomm ar putea numi noul chipset Snapdragon 8 Gen 2.

În ceea ce privește echiparea cu memorii a noului vârf de gamă, varianta de bază ar avea 8 GB de RAM și 128 GB memorie internă. Iar cea de top ar avea 12 GB de RAM și o capacitate internă de stocare de 256 GB.

Informații și mai spectaculoase vin din zona de fotografie. Se pare că senzorul foto principal va fi Samsung S5KHP1 cu rezoluție de 200 megapixeli. Cel ultrawide ar avea o rezoluție de 50 megapixeli (Samsung S5KJN1SQ03 JN1), iar cel de-al treilea va fi un telephoto de 12 megapixeli (IMX663). Camera foto frontală va fi aceeași ca la Edge X30, cu rezoluție de 60 megapixeli.

Nu în cele din urmă, acumulatorul noului flagship Motorola ar putea oferi suport pentru încărcarea ultra-rapidă de 125W. Dar și pentru încărcare wireless de 50W.

Fără îndoială, așa ar trebui să arate un vârf de gamă veritabil. Și mă bucură mult că ambițiile Motorola sunt tot mai mari. Să vedem însă și când este programată această apariție interesantă.

via TechnikNews

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep