HomeFeaturedFocusLenovo Legion Y90, cateva detalii tehnice

Lenovo Legion Y90, cateva detalii tehnice

Lenovo Legion Y90

Lenovo Legion Y90 este viitorul smartphone de gaming al companiei chineze. Un dispozitiv care a stârnit foarte multă vâlvă în jurul său. Este și normal, segmentul de telefoane de gaming este unul care crește exploziv și are un potențial destul de mare. Iar publicul din China este unul destul de interesat de această categorie. E destul de clar că acesta este ținta primară a viitorului telefon Lenovo. De văzut și dacă terminalul va ieși de pe această piață și care sunt șansele sale să ajungă până în Europa.

Deocamdată avem doar partea de detalii tehnice care au ieșit la iveală. Fie din surse apropiate de compania producătoare, fie la nivel de zvonuri, sunt destule informații pe care să le trecem în revistă. Și care ne arată că este vorba despre un adevărat powerhouse. Puterea de calcul este primul factor care atrage atunci când vine vorba de gaming. Și aici nu prea pare să fi fost făcute compromisuri.

Cum era de așteptat, Lenovo Legion Y90 mizează pe un chipset Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1. Acesta va rula în combinație cu o memorie RAM ce ajunge și la 18 GB. Care, mai mult, va putea fi extinsă virtual până la 22 GB, o premieră, cred, în materie de RAM pe un telefon.

Toate acestea vor fi ascunse în spatele unul display de 6,92 inchi. Vorbim despre un panel AMOLED E4 de la Samsung, cu rată de refresh de 144 Hz și 720 Hz touch sampling rate. Ecranul este al doilea factor care contează pentru o experiență de gaming cât mai reușită. Și aici senzația este că nu s-a făcut rabat.

Abilitățile foto nu sunt chiar atât de importante. Totuși, Y90 va miza pe un senzor principal de 64 megapixeli, combinat cu un ultrawide de 16 megapixeli. Camera foto frontală va avea o rezoluție de 44 megapixeli.

În descrierea care a ieșit la iveală se mai vorbește despre un sistem de răcire cu îmbunătățiri. Dar și despre anumite butoane fizice (acele shoulder triggers).

Una peste alta, Lenovo Legion Y90 pare să își propună lucruri mari. Important va fi însă cât de mult vor fi dispuși oficialii chinezi șă extindă disponibilitatea acestui dispozitiv.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep