HomeFeaturedFocusPixel Notepad este viitorul foldable de la Google

Pixel Notepad este viitorul foldable de la Google

Pixel Notepad

Până acum era cunoscut în media de specialitate ca Pixel Fold. Însă cele mai recente informații spun că viitorul smartphone cu ecran pliabil de la Google va avea un alt nume. Denumirea sa comercială va fi Pixel Notepad. Până la urmă, dacă avem un produs reușit, mai ales din punct de vedere hardware, numele său ar trebui să nu conteze așa de mult. Însă am ceva emoții și în ceea ce privește această reușită hardware.

Dispozitivul va adopta aceeași construcție ca și Galaxy Fold3 de la Samsung. Însă, spun vocile în cunoștință de cauză (și par să confirme și fotografiile),terminalul va fi mai apropiat de ceea ce a propus Oppo Find N. Cu un aspect ceva mai pătrățos, nu alungit, atunci când este închis.

Cum era de așteptat, Pixel Notepad va folosi același chipset Tensor, dezvoltat in-house, ca și modelele Pixel 6. Nu cred că ar trebui să ne așteptăm la upgrade-uri din acest punct de vedere. Însă senzorul său foto principal pare să fie acel 12,2 megapixeli de pe generațiile Pixel 3, Pixel 4 și Pixel 5. Semn că și cei de la Google vor să vândă forma și fac rabat de la multe detalii tehnice. Acest senzor va fi ajutat de un ultrawide tot de 12 megapixeli.

Cele două camere foto frontale (câte una pentru fiecare ecran) vor avea senzori de 8 megapixeli. Nimic spectaculos nici aici.

S-a speculat destul de intens și asupra unui preț de vânzare. Care ar fi, conform majorității opiniilor, de 1400 dolari. Un preț de pornire, evident.

Sincer, la o primă vedere, la nivel de specificații, Pixel Notepad al celor de la Google nu impresionează. Dar cred că mai important este că americanii nu au renunțat la acest proiect, pe care promit să îl lanseze până la finalul anului. Multe îmbunătățiri mai pot fi aduse până la momentul apariției oficiale.

via 9to5google

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep