HomeFeaturedFocusMotorola aduce Moto G31 pe piata din Romania

Motorola aduce Moto G31 pe piata din Romania

Moto G31

Noul Moto G31, care a fost anunțat oficial în luna noiembrie, este deja disponibil pe piața locală. Motorola vine cu telefoanele nou lansate destul de repede în România în ultima vreme. Și ăsta este un lucru foarte bun pentru consumatorii din România. Nu doar că au la dispoziție mai multe opțiuni, dar terminalele Motorola vin de obicei cu prețuri destul de atractive.

În plus, am constatat că reprezentanța locală face eforturi susținute pentru ca terminalele Motorola să fie mai ușor de achiziționat. Dispozitivul de față este un exemplu în acest sens. Poate fi achiziționat pe eMAG.ro, dar este prezent și în ofertele a doi operatori de pe piața locală, Digi și Vodafone.

Prețul pe eMAG.ro este de 949 lei (cu un cadou de la Telekom inclus), pentru versiunea cu capacitate internă de stocare de 64 GB. Mai este disponibilă o variantă cu 128 GB, dar nu cred că aceasta va ajunge în România. Oricum, utilizatorul are la dispoziție și un slot microSD pentru spațiu de stocare suplimentar.

Moto G31 face parte din noua serie G de la Motorola, alături de vârful de gamă Moto G200 5G, Moto G71, Moto G51 și Moto G41.

Dispozitivul este construit în jurul unei platforme MediaTek Helio G85 și are o memorie RAM de 4 GB. Ecranul său este un OLED Max Vision cu diagonală de 6,4 inchi și rezoluție fullHD+ (2400 x 1080 pixeli). Un orificiu central adăpostește o cameră foto frontală cu senzor de 13 megapixeli.

Pe partea din spate găsim un sistem foto compus din trei camere. Senzorul principal are o rezoluție de 50 megapixeli. Cel ultrawide este de 8 megapixeli. Cea de-a treia cameră este una dedicată macro, cu rezoluție de 2 megapixeli.

Cititorul de amprentă este plasat lateral. Sistemul de operare este un Android 11.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh. Acesta se încarcă cu doar 10W.

Cu alte cuvinte, Moto G31 este un mid-range cu preț destul de corect. Un candidat serios pentru cei care au un buget limitat pentru achiziția unui smartphone.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep