HomeFeaturedFocusOppo A36 a fost anuntat oficial

Oppo A36 a fost anuntat oficial

Oppo A36

Compania chineză a prezentat oficial Oppo A36, un model ce pare a se situa în partea de jos a categoriei mid-range. Dar care pare să aibă câteva argumente interesante de partea sa. Un telefon ce pare potrivit și pentru ofertele operatorilor. Este nevoie însă de o disponibilitate globală. Un aspect pe care oficialii chinezi nu l-au atins în cadrul comunicărilor oficiale de până acum. Chiar și așa, dispozitivul merită câteva momente de atenție.

Este construit în jurul unui chipset Qualcomm Snapdragon 680. O soluție care permite doar conectivitatea 4G. În mod oarecum surprinzător pentru ambițiile sale, telefonul vine cu o memorie RAM de 8 GB și cu o capacitate internă de stocare de 256 GB. În plus există și un slot microSD, pentru cei care vor și mai mult spațiu de stocare.

Sistemul de operare rulat este un ColorOS 11 construit peste un Android 11.

Ecranul lui Oppo A36 este un IPS LCD cu diagonală de 6,56 inchi. Rata de refresh este de 90 Hz, dar rezoluția este doar HD+ (1600 x 720 pixeli). Marginea de jos este una destul de generoasă. La polul opus, în partea de sus avem un orificiu suficient de discret, pentru o cameră foto frontală de doar 8 megapixeli.

Nici sistemul foto dual-camera de pe spate nu este mai ambițios. Senzorul principal este de 13 megapixeli și este ajutat de unul pentru detalii de adâncime, cu rezoluție de 2 megapixeli.  

Cititorul de amprentă digitală este plasat lateral.

Capacitatea generoasă a acumulatorului, de 5000 mAh, este pusă în umbră de o viteză de încărcare limitată la 10W.

Telefonul este deja pus în vânzare pe piața din China, cu livrări începând chiar de săptămâna aceasta. Prețul lui Oppo A36 este de aproximativ 250 dolari pe această piață. Competitori există pe acest segment de preț, mai ales acolo.

via Oppo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep