HomeFeaturedFocusBenco V80s, telefonul fara camere foto. Sau cum sa te faci de...

Benco V80s, telefonul fara camere foto. Sau cum sa te faci de ras in 2022

Benco V80s

Benco V80s este un model clar de rateu de comunicare și marketing. Asta în cel mai bun caz. Este un smartphone căruia îi lipsesc cu desăvârșire camerele foto. Dar și modulul GPS. Însă ceea ce este și mai nasol este că aceste lipsuri, cel puțin grave, încearcă să fie vândute publicului ca o mare grijă a companiei pentru intimitatea utilizatorului. Acesta nu ar trebui să își mai facă griji că ar putea fi spionat, spune pagina web oficială a produsului. Cu alte cuvinte, pe un smartphone (Android, atenție!), utilizatorul ar fi spionat prin intermediul camerelor foto. În rest, este în maximă siguranță!

Cu modulul GPS să spunem că este mai ușor de aflat locația, aici ar exista o cât de mică scuză.

Ca un fapt cel puțin hilar, deși lipsește chiar și camera foto frontală, ecranul este prevăzut totuși cu un notch în formă de picătură. Detaliu care umple de penibil această apariție.

O scurtă paranteză, în încercarea de a explica cine sunt cei care au fost capabili de o asemenea ispravă, Benco este un brand al Lava Mobile, o companie producătoare de smartphone care activează în India și care a distribuit doar pe piața de acolo și în alte câteva mici țări învecinate. După această apariție a lui Benco V80s, nici nu îmi doresc să ajungă mai departe.

Ar fi avut câtuși de puțin sens, dacă această simulată grijă pentru confidențialitatea informațiilor utilizatorului s-ar fi regăsit și câteva feature-uri software orientate în aceeași direcție. Dar nu este cazul!

Mai mult, avem specificații cel puțin modeste, prezentate pe pagina oficială ca mari realizări. Un chipset Unisoc SC9863A rulează în combinație cu o memorie RAM de 3 GB și o capacitate de stocare de 32 GB. Există și o variantă 4 GB + 64 GB. Go faster, go larger! Acesta este îndemnul din dreptul celor două configurații de memorii posibile.  Inclusiv notch-ul inutil de pe ecran este menționat, ca și cum ar aduce un plus pentru utilizator.

Nu mai contează restul specificațiilor. Nici măcar prețul de vânzare pentru Benco V80s, care ar trebui să fie foarte mic, dar care încă nu a fost detaliat.

Rămâne doar motto-ul la fel de penibil ca toată această apariție: No camera. No GPS. High Security.

via Benco

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep