HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy S20 FE a vandut in peste 10 milioane de unitati

Samsung Galaxy S20 FE a vandut in peste 10 milioane de unitati

Samsung Galaxy S20 FE

Am tot spus că Samsung Galaxy S20 FE a fost un telefon popular, bine primit de public. Chiar și ieri, când coreenii au anunțat noua generație Galaxy S21 FE, am menționat popularitatea pe care acesta este obligat să o ducă mai departe. Însă până acum nu am avut și cifre oficiale care să confirme această primire bună de care s-a bucurat terminalul.

Acum avem! Samsung a ieșit public și a declarat că vânzările de unități S20 FE (5G și LTE adunate) au depășit bariera de 10 milioane de unități. Ceea ce transformă acest dispozitiv într-unul dintre cele mai populare din portofoliul coreenilor, cel puțin din anul care tocmai s-a încheiat. Dispozitivul a adus un aport important la volumul total de vânzări de telefoane smart pentru Samsung. Și s-ar putea ca acest aport să fie decisiv în menținerea poziției de lider pe piața globală de smartphone pentru compania coreeană.

Samsung Galaxy S20 FE s-a bucurat din plin și de suportul operatorilor de telefonie mobilă, mai ales în piețele occidentale. Chiar și în România, dispozitivul este destul de împins în față de către oamenii de vânzări ai principalilor operatori. Și acest lucru se întâmplă pe bună dreptate. Vorbim despre un terminal cu raport preț/specificații destul de atractiv.

Cumva, noua generație, Galaxy S21 FE, primește astfel o moștenire destul de grea. Va trebui să ducă mai departe această popularitate, dar nu va fi ușor. Cel puțin nu la prețurile anunțate oficial în momentul apariției. Prețuri care sunt mult prea aproape de modelul standard de Galaxy S21 și chiar de versiunea Plus.

Mai mult, noua generație Galaxy S22 bate la ușă. Și va răpi o mare parte din lumina reflectoarelor în momentul în care va deveni disponibilă la vânzare.

Însă eu cred că prețul pentru S21 FE va fi ajustat serios în momentul în care terminalul va ajunge la vânzare în Europa. Cam la fel cum s-a întâmplat și cu Samsung Galaxy S20 FE. Și atunci continuarea acestei popularități ar putea deveni o misiune mai ușor de îndeplinit.

via 9to5google

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep