HomeMobileAndroidSpecificatiile lui Samsung Galaxy S22 Ultra ne ofera o surpriza

Specificatiile lui Samsung Galaxy S22 Ultra ne ofera o surpriza

Un nou leak cu specificațiile oficiale ale Samsung Galaxy S22 Ultra ne rezervă o surpriză: un nou sistem de lentile.
Așa arată Samsung Galaxy S22 Ultra: imagine realizată de LetsgodDigital, conform leak-urilor cu specificațiile de design.

Zilele trecute au apărut noi informații legate de Samsung Galaxy S22 Ultra: avem specificațiile complete în care avem o surpriză: lentilele Super Lens pentru camera de 108MP, ceea ce ar putea aduce un salt important vizavi de calitatea foto/video.

Via Zaryab Khan avem o primă imagine asupra specificațiilor tehnice pentru Samsung Galaxy S22 Ultra:

Putem observa referirea la ”Super Clear Lens”, lentile ce vor fi asociate camerei principale de 108MP, chestie ce ar fi bine să aducă un spor important de calitate în ceea ce privește pozele și filmele realizate cu S22 Ultra – dacă ne uităm la S21 Ultra, rezultatele au fost dezamăgitoare. Sistemul foto e completat de o cameră de 12MP ultra-wide și de alte două telephoto de 10MP, în timp ce camera frontală este de 40MP.

Restul specificațiilor cuprind informații despre procesor – un Exynos 2200, făcut cu tehnologie de 4nm(cel mai probabil pentru Europa), variantele de culoare fiind Burgundy, Phantom Black, Phantom White și Green. Flagship-ul va veni în variante de 8/12GB RAM cu 128/256/512GB pentru stocare și din câte am citit, e foarte posibil ca prețul să fie mai mare decât cel al lui Galaxy S21 Ultra.

Smartphone-ul va avea un display QHD+ de 6.8 inci (rezoluție de 3080 x 1440 pixeli) și o baterie de 5000 mAh, cu S Pen inclus în carcasă, exact la fel ca la seria Note – și cu ocazia asta avem confirmarea că nu va mai exista un model Galaxy Note, locul lui fiind luat de S22 Ultra.

Un alt element interesant: camerele vor fi protejate cu Corning Gorilla Glass DX, iar modelul S22 va beneficia de un display de 6.1 inci (rezoluție de 2340 x 1080 pixeli) AMOLED 2X. Probabil că între cele două va mai exista și un Galaxy S22 Plus, lansat deodată.

Așa se face că pe măsură ce ne apropiem de luna februarie, moment în care ne așteptăm să vedem lansarea seriei Galaxy S22, o să mai tot primim detalii despre aceste flagship-uri. Rămâne de văzut dacă vom ști totul sau Samsung mai păstrează ceva cu care să ne surprindă în momentul prezentării oficiale.

via PA

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep