HomeMobileAndroidAșa o să arate următoarea versiune Android Auto

Așa o să arate următoarea versiune Android Auto

Android Auto pare că va primi ceva modificări la nivelul interfeței și o să arate tot mai mult ca Apple CarPlay.
Android Auto pare că va primi ceva modificări la nivelul interfeței și o să arate tot mai mult ca Apple CarPlay.

Se pare că Google nu a lăsat de izbeliște Android Auto (așa cum a făcut-o cu tabletele și ceasurile smart) și se pregătește să vină cu niște schimbări la nivelul interfeței, centrate pe oferirea unei experiențe de folosire mai simple și mai eficiente. Surprinzător, schimbările astea fac ca Android Auto să semene foarte tare cu … Apple Car Play.

Mai mulți utilizatori au postat pe Reddit user u/RegionRat91 mai multe imagini cu viitoarea interfață Google Android Auto.

Schimbările sunt în ton cu ceea ce văzusem deja în leak-urile anterioare, în special legat de opțiunile de afișare a notificărilor și suportul pentru aplicațiile de screen mirroring.

Observați poziționarea player-ului audio și a notificărilor în partea din stânga, similar cu ceea ce oferă Apple în CarPlay, permițând folosirea simultană a player-ului audio și a soluției de navigare Google Maps.

În mod full screen pe zona de navigație, player-ul audio e mutat jos, lângă butonul de acces la lista de aplicații și cel pentru activarea Google Assistant.

Cel ce a postat imaginile susține că a reușit să ajungă aici folosind un smartphone pe care avea acces root și a putut modifica direct phenotype.db, activând tag-urile coolwalk și cakewalk. În teorie e posibil ca oricine e interesat să poată activa noua interfață Android Auto, chestie pe care nu o recomand pentru că e posibil să vă treziți cu un Android Auto blocat fix atunci când aveți mai mare nevoie de el.

Mi-a atras atenția opțiunea de screen mirroring, chestie ce poate extinde extrem de mult utilitatea Android Auto: o dată că va permite folosirea unor aplicații de navigație terțe, pe care Google nu le-a lăsat până acum în Android Auto și apoi va fi posibil să transformați sistemul entertainment într-un cinematograf portabil – de exemplu să puneți copiilor filme când sunteți la drum. Bine, nu vă recomand asta că e posibil să vă distragă și pe voi de la condus.

Oricum, schimbările pe care le vedem nu sunt radicale și nici nu știm dacă vor ajunge în curând la toți utilizatorii. Rămâne de văzut.

Voi ce părere aveți?

via AP

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep