HomeMobileAndroidÎncă o săptămână de oferte promoționale pentru noile modele Huawei P50 Pro...

Încă o săptămână de oferte promoționale pentru noile modele Huawei P50 Pro și P50 Pocket

Noile modele Huawei P50 Pro și P50 Pocket sunt încă sunt disponibile pentru precomandă online pe www.huaweistore.ro cu prețuri de 5499, respectiv 6499 LEI.
Noile modele Huawei P50 Pro și P50 Pocket sunt încă sunt disponibile pentru precomandă online pe www.huaweistore.ro cu prețuri de 5499, respectiv 6499 LEI.

Noile modele Huawei P50 Pro și P50 Pocket, lansate în România săptămâna trecută sunt încă disponibile pentru precomandă online pe www.huaweistore.ro un prețurile 5499 LEI, respectiv 6499 LEI, venind la pachet cu un set de cășți Huawei FreeBuds Pro Ceramic White / Huwei FreeBuds Lipstick. În plus, cumpărătorii pot achiziția și serviciul de garanție extinsă pentru 1 an la jumătate de preț.

Noile telefoane Huawei le oferă pasionaților de tehnologie posibilitatea de a deveni regizori sau fotografi și să surprindă frumusețea lumii înconjurătoare în orice moment cu un singur click. Abilitatea de a captura toate elementele din jur în culorile naturale este o provocare pentru orice device, întrucât apare problema discrepanței între ceea ce utilizatorul vede cu ochiul liber și imaginea din galeria telefonului, astfel că, fără îndoială, cel mai important aspect este denaturarea culorilor naturale.

HUAWEI P50 Pro este soluția pentru fotografiile perfecte: HUAWEI P50 Pro a introdus revoluționarul True-Chroma Image Engine. Echipat cu un senzor multi-spectru de lumină ambientală de nouă generație, permite camerei să captureze culorile pe măsură ce utilizatorii le văd, sprijinind în același timp gama completă de culori P3 pentru ajustarea fină. Matricea camerei prezentă în HUAWEI P50 Pro cuprinde două lentile – o lentilă RGB și o lentilă monocromă – și un senzor cu spectru multiplu. Lentilele RGB sunt similare cu cele ale unei celule ochiului uman, responsabile pentru canalele RGB și percepția luminozității. În timp ce lentila monocromă percepe luminozitatea în scenarii cu lumină redusă, senzorul multi-spectru citește spectrul de lumină complet al scenei actuale.

Pe măsură ce semnalele imaginii sunt procesate, soluția software calibrează perfect și automat culoarea, astfel se remarcă capacitatea dispozitivului de a reproduce fidel pe ecran ceea ce văd utilizatorii. HUAWEI P50 Pro oferă o abordare inedită pentru înlocuirea modulelor tradiționale AWB și CC pentru captivarea culorilor reale – puternicul algoritm HUAWEI P50 Pro AI Color Constancy. Testarea cu peste 40.000 de imagini, algoritmul culege o mai bună înțelegere a modului de revitalizare a atmosferei și a culorilor luminii ambientale pe baza adaptării cromatice, luând în considerare obiectele și lumina ambientală din scenă.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://www.huaweistore.ro

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep