HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A53 5G primeste noi certificari

Samsung Galaxy A53 5G primeste noi certificari

Galaxy A53

Samsung Galaxy A53 5G obține noi certificări care îl vor ajuta să se vândă pe diferite piețe. Una dintre acestea, cea de la FCC, pare să fie motiv de bucurie pentru fanii acestei familii mid-range. Unitatea testată se pare că a avut în cutie un încărcător de 25W. Ar fi un mare plus pentru telefonul despre care s-a zvonit că va avea un acumulator ce suportă încărcarea rapidă de 25W, dar nu va avea un încărcător capabil să o pună în valoare inclus în pachetul standard. Însă testarea FCC nu reprezintă o garanție că în toate cutiile vândute va exista un încărcător. Cu atât mai mult unul de 25W.

Capacitatea acumulatorului popularului terminal mid-range va fi de 5000 mAh. Informație care se știa, dar care acum a primit o confirmare oficială.

Alte detalii tehnice despre modelul Samsung Galaxy A53 5G vorbesc despre un chipset Exynos 1200. Mai mult ca sigur că vor fi disponibile mai multe combinații de memorii. Sistemul de operare rulat va fi Android 12 cu OneUI 4.0 peste el.

Ecranul va avea o diagonală de 6,46 inchi și o rezoluție fullHD. Vorbim despre un panel Super AMOLED, cu rată de refresh de 120 Hz. În plus, va integra sub el și cititorul de amprentă digitală, pentru un plus de eleganță. Camera foto selfie va avea un senzor de 12 megapixeli și va fi plasată într-un orificiu discret.

Pe spate se va găsi un sistem foto compus din patru camere, cu un senzor principal de 64 megapixeli.

Unele specificații par moștenite de la predecesorul său, însă Samsung Galaxy A53 5G vine și cu noutăți. Și așa și trebuie să facă un smartphone care vrea să ducă mai departe o popularitate impresionantă.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep