HomeFeaturedFocusNubia Red Magic 7 de la ZTE va ajunge si in Romania

Nubia Red Magic 7 de la ZTE va ajunge si in Romania

Nubia Red Magic 7

Producătorul chinez ZTE a prezentat modelele Nubia Red Magic 7 și Red Magic 7 Pro în China, în urmă cu o săptămână. Acum anunță disponibilitatea lor la nivel global. Din fericire, terminalul ajunge și în Europa. Iar România se află pe lista oficială a țărilor în care vor ajunge aceste dispozitive începând cu data de 10 martie. Deocamdată se vorbește doar despre versiunea standard. Modelul Pro va fi disponibil la nivel global de-abia în al doilea trimestru al acestui an. Adică cel mai devreme în aprilie.

Vestea este una foarte bună, pentru că vorbim despre un telefon de gaming cu un preț destul de atractiv. Iar performanțele generate sunt impresionante. Doar combinația de chipset Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 cu o memorie RAM de 18 GB sună deja foarte bine. Iar prețul listat pentru această variantă de top de memorii (stocare internă 256 GB) este de 799 euro. Este singura variantă care vine și cu un spate semi-transparent.

Mai accesibile sunt variantele de Nubia Red Magic 7 cu 12 GB de RAM și memorie internă de 128 GB (629 euro) sau cea cu 16 GB de memorie RAM și capacitate internă de stocare de 256 GB (729 euro).

Nu îmi este clar dacă aceste prețuri include deja taxele pentru zona Uniunii Europene. Însă chiar și fără acestea sună destul de bine pentru ceea ce au de oferit ca și specificații tehnice.

Spun asta pentru că pe lista cu detalii tehnice se mai găsește un display AMOLED de 6,8 inchi, cu rată de refresh de 165 Hz și rezoluție fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9). Cititorul de amprentă digitală este integrat sub ecran.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 4500 mAh. Aici apare singura diferență față de versiunea chineză. Viteza de încărcare a acestuia scade la doar 65W (de la 120W) pentru versiunea globală.

Nubia Red Magic 7 nu strălucește la nivel de abilități fotografice. Nici nu își propune asta, este un terminal de gaming. Are totuși un sistem de trei camere foto, cu un senzor principal de 64 megapixeli, un ultrawide de 8 megapixeli și un senzor de adâncime de 2 megapixeli. Camera foto frontală are un senzor de 8 megapixeli.

Are în schimb un sistem de răcire integrat, o ramă din aluminiu special, din industria de aviație și cele două zone care funcționează ca shoulder trigger-e.

via Red Magic  

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep