HomeFeaturedFocusHuawei a lansat o noua versiune a laptop-ului MateBook 14

Huawei a lansat o noua versiune a laptop-ului MateBook 14

Noul Huawei MateBook 14 vine cu procesor Intel Core gen 11 și noul sistem de răcire HUAWEI Shark Fin.
Noul Huawei MateBook 14 vine cu procesor Intel Core gen 11 și noul sistem de răcire HUAWEI Shark Fin.

Citeam că Huawei a lansat în România o nouă versiune a laptop-ului MateBook 14 cu procesor Intel Core 11th gen, sistem de răcire Huawei Shark Fin, rezoluție 2K și afișaj FullView. HUAWEI MateBook 14 este disponibil atât în magazinul huaweistore.ro cât și la partenerii de retail, la prețul recomandat de vânzare de 4.999 LEI.

Noul design termic cu ventilatoare HUAWEI Shark Fin oferă o răcire mai eficientă pentru a permite HUAWEI MateBook 14 să exploateze pe deplin procesorul Intel® Core™ din a 11-a generație și să ofere performanțe de top. Construite pe procesul avansat de 10 nm SuperFin, noile procesoare sunt asociate cu memoria DDR4 dual-channel de până la 16 GB și unitatea SSD PCIe de mare viteză de 512 GB pentru a susține performanțe rapide și stabile astfel încât utilizatorii să își exprime pe deplin creativitatea, indiferent că este vorba despre multitasking sau gestionează sarcini grele de calcul. Sistemul de răcire puternic, cu două ventilatoare cu pale de ventilator în formă de S dens și două conducte de căldură, mențin HUAWEI MateBook 14 rece și silențios, chiar și în timpul sarcinilor solicitante.

Laptopul folosește o baterie cu o capacitate de 56 Wh, care oferă o autonomie de până la 11 ore de redare continuă video. Huawei Share, Multi-screen Collaboration și PC Manager sunt câteva dintre funcțiile PC-ului, alături de modul de Eye Confort, Fingerprint Power Button și un adaptor de alimentare de buzunar care răspund nevoilor variate pe care consumatorii le au în timp ce lucrează în diverse locuri.

Dispunând de o rezoluție 2K și o densitate de pixeli de 185ppi ecranul FullView de 14 inch are un raport de contrast de 1500:1 și luminozitate maximă de 300 de nit. PC-ul redă imagini HD și filmele Blu-ray prind viață, oferind în același timp o acuratețe mare a culorilor pentru sarcini sensibile la culoare, cum ar fi editarea foto și video.

Alte promoții Huawei

Familia de laptopuri HUAWEI MateBook are parte în această perioadă de oferte deosebite, atât în magazinul online Huawei cât și în rețelele de retail partenere. Cei ce își doresc un dispozitiv super performant, pot achiziționa MateBook X Pro, în varianta Emerald Green împreună cu accesorii (ghiozdan, mouse și ceas inteligent) la prețul de 7.799 lei, sau cu alte dispozitive Huawei (monitorul MateView GT 34, căștile FreeBuds 4 și Wifi AX3 Dual-Core White), la prețul de 9.698 lei, 8.148 lei și respectiv 7.848 lei. De asemenea, și modelul MateBook D14 Windows 10 Home, Intel Core i5, 8GB+512GB, Mystic Silver poate fi achiziționat individual la prețul promoțional de 2.799 lei sau în 3 pachete de tip bundle: cu monitorul MateView GT 34 la 4.698 lei, căștile FreeBuds 4 la 3.148 lei și Wifi AX3 Dual-Core White la 2.848 lei. Această ofertă include și accesorii gratuite, respectiv un mouse Bluetooth 2 Olive Green sau Pink și un ghiozdan pentru laptop Swift. Laptopul MateBook D15 i5 de generație a 11-a , Windows 11 Home, 8GB+512GB, Mystic Silver poate fi achiziționat individual la prețul de 3.399 lei sau în pachet bundle cu 3 alte dispozitive Huawei (monitorul MateView GT 34, căștile FreeBuds 4 și Wifi AX3 Dual-Core White) la prețul de 5.298 lei, 3.748 lei și respectiv 3.448 lei.

Cele două laptopuri din seria MateBook 14s, pot fi achiziționate la prețul de 5.999 lei în varianta Space Gray și respectiv 6.499 lei în varianta Spruce Green, ambele vin în oferte de tip bundle cu accesorii sau alte device-uri cu  prețuri care încep de la 5.999 lei. Toate ofertele campaniei pot fi vizualizate pe www.huaweistore.ro. De asemenea, clienții pot beneficia de oferte de preț speciale în rețeaua de parteneri HUAWEI, în limita stocurilor și a promoțiilor disponibile: MateBook 13 AMD Ryzen 7 la prețul promoțional de 3.002 lei, MateBook X la prețul promoțional de 3.499 lei, MateBook D14 la prețul promoțional de 2.799 lei.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep