HomeFeaturedFocusNubia Z40 Pro anuntat oficial, primul smartphone Android cu incarcare magnetica

Nubia Z40 Pro anuntat oficial, primul smartphone Android cu incarcare magnetica

Nubia Z40 Pro

ZTE a prezentat în China modelul Nubia Z40 Pro, noul său flagship. Un telefon impresionant, care aduce două premiere pe piața de smartphone (Android). Prima este reprezentată de noul senzor foto Sony IMX787 cu lentilă echivalentă 35mm. Cea de-a doua premieră, chiar mai spectaculoasă, este suportul pentru încărcarea wireless, pe care doar Apple îl avea până acum. Deci o premieră pentru piața de Androide.

Există totuși un mic detaliu. De această din urmă caracteristică se bucură doar ediția specială Gravity.

Însă și dincolo de acest mic inconvenient, avem un vârf de gamă cu aspect impresionant. Care, cel puțin pe hârtie, se prezintă foarte bine și la capitolul specificații tehnice.

Terminalul are un display cu marginile laterale curbate, care aduce destul de mult cu forma de Galaxy Note. Sau, mai recent, Galaxt S22 Ultra. Un panel AMOLED, cu diagonală de 6,67 inchi, rezoluție fullHD+ și rată de refresh de 144 Hz. Camera foto frontală cu senzor de 16 megapixeli este însă una convențională, prinsă într-un orificiu. Nu avem cameră integrată sub display. Doar cititorul de amprentă digitală își găsește loc acolo.

La interior, Nubia Z40 Pro se bazează, așa cum era de așteptat, pe chipset-ul Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1. Cele trei posibilități de memorie RAM (8 GB, 12 GB și chiar 16 GB) și cele patru opțiuni de memorie internă (128 GB, 256 GB, 512 GB și chiar 1 TB) pot fi combinate în nu mai puțin de cinci configurații de memorii.

Sistemul de trei camere foto de pe spate este guvernat de senzorul de 64 megapixeli menționat mai sus. Acesta este flancat de un telephoto de tip periscop cu senzor de 8 megapixeli (zoom 5x) și un ultrawide de 50 megapixeli.

Acumulatorul are o capacitate de 5000 mAh și se poate încărca cu 80W. Gravity Edition, care suportă încărcarea magnetică, are baterie de 4800 mAh, iar viteza de încărcare este limitată la 65W.

Sistemul de operare este Android 12 cu interfața MyOS 12 peste el.

Prețurile de vânzare pentru Nubia Z40 Pro, valabile pentru China, încep de la aproximativ 540 dolari.

via ZTE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep