HomeFeaturedFocusMoto Edge 30 Pro disponibil si in Romania

Moto Edge 30 Pro disponibil si in Romania

Edge 30 Pro

Motorola a prezentat în cursul zilei de ieri modelul Moto Edge 30 Pro, versiunea globală a telefonului anunțat în China la finalul anului trecut. Este noul vârf de gamă al companiei. Deja în avem la teste și rezultatele în cele mai populare aplicații de benchmark ne arată că își ia foarte în serios această misiune.

Partea și mai frumoasă este că deja dispozitivul este disponibil și pe piața din România, la doar o zi distanță de lansarea versiunii globale.

Dispozitivul poate fi găsit în magazinele Altex, eMag si Flanco, precum și în rețeaua de telefonie mobilă Digi. Este disponibilă versiunea de culoare Cosmos Blue, cu memorie RAM de 12 GB și capacitate internă de stocare de 256 GB. Prețul recomandat pentru Moto Edge 30 Pro este de 3.999 lei.

Clienții care achiziționează acest model până pe 8 martie vor beneficia automat și de serviciul de garanție Moto Care 3 ani, inclusiv protecție împotriva accidentelor. Serviciul oferă, pe lângă garanția de 3 ani, și doua remedieri ale produsului împotriva deteriorărilor accidentale (inclusiv a ecranului).

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep