HomeMobileAndroidRecomandare huse Samsung Galaxy S21 FE 5G

Recomandare huse Samsung Galaxy S21 FE 5G

Vă recomand câteva dintre cele mai bune huse pentru Samsung Galaxy S21 FE 5G, realizate din plastic sau GEL TPU.
Vă recomand câteva dintre cele mai bune huse pentru Samsung Galaxy S21 FE 5G.

Zilele acestea am testat noul Samsung Galaxy S21 FE 5G și cu această ocazie am am probat și câteva huse pentru acest smartphone, venit de la partenerul nostru MobileDirect.ro. Este vorba despre modele CUBZ și Nillkin.

Încep prin a vă spune că e prima dată când folosesc un model CUBZ Card Holder, care m-a intrigat. O dată pentru că odată aplicată pe smartphone, îl face brusc un obiect puternic și a doua oară pentru că în anumite situații o să vă permită să renunțați la portofel.

Husă Samsung Galaxy S21 FE – CUBZ Card Holder Yellow.

Husa este construită din material plastic mat aderent, cu interior de silicon. Are un design minimalist și materialul este unul durabil, rezistent la zgâriere, transpirație, amprente. Puteți observa că beneficiază de un ”buzunar” în care puteți ține până la 4 carduri. În același timp, deși oferă o senzație de masivitate, carcasa este suficient de subțire pentru a nu vă încurca la folosire.

Recomand acest model celor ce vor să fie siguri că își protejează complet smartphone-ul.

Al doilea model despre care vreau să vorbesc este husa Nillkin CamShield pentru Samsung Galaxy S21 FE (Fan Edition) 5G. Este un model care protejează aparatul complet, în mod special sistemul de lentile, datorită prezenței unei uși culisante.

Este o husă din plastic, subțire (doar 1,2mm) ce are pe spate o textură anti-amprentă și care oferă aderență pentru prindere. Observați ușița glisantă care la nevoie se deplasează foarte ușor, folosind degetul. Este decupată bine pentru a oferi accesul facil la slot-ul USB Type-C și la zona difuzorului principal.

Și să nu uit, această husă permite încărcarea wireless.

Pentru cine vrea o husă mai subțire pentru Samsung Galaxy S21 FE 5G, recomandarea se duce către modelul Nillkin Super Frosted Shield, realizată din policarbonat cauciucat. Este una dintre cele mai ușoare și compacte huse, aproape că nu se simte că este prezentă pe telefon. Se montează ușor, oferă acces complet la portul USB Type-C și difuzor.

Husa Samsung Galaxy S21 FE (Fan Edition) 5G – Nillkin Super Frosted Shield.

Până și LED-ul FLASH de pe smartphone are propria fantă, permițând folosirea la capacitate maximă.

Nu în ultimul rând, pentru aceia dintre voi care caută o husă care să reziste excelent la orice fel de impact, inclusiv cel lateral sau în zona colțurilor, vă recomand modelul CUBZ Gel TPU Honeycomb Shock-proof. Exteriorul este unul din plastic lucios, cu textură în formă de fagure, în timp ce în interior vorbim despre un înveliș din gel moale, foarte subțire, care se întinde și în zona colțurilor.

În ciuda aspectului masiv al acestei huse, grosimea telefonului crește cu doar 1,5 mm, iar protecția oferită este maximă. Datorită texturii în formă de fagure, husa se ține foarte ușor în mână și nu este predispusă la colectarea urmelor de grăsime.

Îmi place și faptul că husa iese peste nivelul display-ului, chestie ce face ca atunci când vă puneți telefonul pe masă, cu display-ul în jos, să stați ceva mai liniștiți că nu se va zgâria.

Acestea sunt doar câteva dintre modelele de huse de Samsung Galaxy S21 FE 5G din oferta MobileDirect. Puteți să vedeți și restul urmând link-ul de aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep