HomeMobileAndroidSamsung se angajează să ofere patru actualizări majore de Android pe anumite...

Samsung se angajează să ofere patru actualizări majore de Android pe anumite modele Galaxy

 Samsung a anunțat că anumite aparate din seria Galaxy vor primi (până) patru actualizări majore de Android și patch-uri de securitate.
TM Roh, President and Head of Samsung Electronics’ MX (Mobile eXperience) Business: Samsung a anunțat că anumite aparate din seria Galaxy vor primi (până) patru actualizări majore de Android și patch-uri de securitate.

În cadrul evenimentului Samsung Galaxy Unpacked în care am văzut lansarea noilor modele Galaxy S22, Samsung a anunțat și că se angajează să ofere utilizatorilor cea mai sigură experiență mobilă, oferind până la patru generații de actualizări OneUI și Android pentru anumite aparate Galaxy.

Dacă vă amintiți, anterior Samsung a anunțat că dorește să ofere trei actualizări majore de Android și OneUI, pentru a garanta utilizatorilor de produse Galaxy o durată mai mare de viață prin asigurarea unei securități crescute. Până la patru actualizări majore vor primi și dispozitivele One UI Watch și Wear OS Powered by Samsung.

Dincolo de această perioadă va exista încă un an de suport pentru patch-urile de securitete pe Android. Aceste actualizări – atunci când sunt asociate cu platforma de securitate Samsung Knox, oferă dispozitivelor Galaxy o protecție completă împotriva potențialelor amenințări de securitate. În plus, clienții Samsung Galaxy Enterprise Edition vor primi o licență de un an pentru Samsung Knox Suite, astfel încât să gestioneze cu ușurință dispozitivele, având acces la un tablou de bord care urmărește actualizările de securitate și multe altele.

Muncim din greu pentru a le oferi utilizatorilor noștri Galaxy experiențe mobile inovatoare, construite pentru a dura. Mulți utilizatori aleg să-și păstreze dispozitivele mai mult timp, indiferent dacă le place un anumit model de smartphone sau dacă doresc să contribuie la o lume mai sustenabilă. Astăzi ne ducem angajamentul pentru inovație cu un pas înainte și oferim până la patru generații de upgrade-uri One UI pentru a ne asigura că utilizatorii noștri se bucură de cea mai bună experiență mobilă posibilă mai mult timp”, declară TM Roh, President and Head of Samsung Electronics’ MX (Mobile eXperience) Business.

Dispozitivele Galaxy eligibile pentru patru generații de One UI și cinci ani de actualizări de securitate includ:

  • Seria Galaxy S: Galaxy S22, S22+, S22 Ultra, precum și Galaxy S21, S21+, S21 Ultra, S21 FE și dispozitivele viitoare din seria S
  • Seria Galaxy Z: Galaxy Z Fold3, Galaxy Z Flip3 și dispozitivele viitoare din seria Z
  • Seria Galaxy A: viitoarele dispozitive selectate din seria A
  • Tablete Galaxy: Galaxy TabS8, S8+, S8 Ultra și viitoarele dispozitive din seria Tab S

Dispozitivele Galaxy eligibile pentru patru ani de One UI Watch și Wear OS Powered by Samsung includ:

  • Galaxy Watch: Galaxy Watch4, Galaxy Watch4 Classic și dispozitivele viitoare din seria Galaxy Watch

De reținut că odată cu acest anunț Samsung depășește la numărul de actualizări OneUI și Android pentru seriile Galaxy S21 și Galaxy S22 chiar Google pe modelele Pixel. Și e un motiv extrem de important pentru a vă orienta către produse Samsung lăsând la o parte chinezăriile Xiaomi, OPPO sau Lenovo.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep