HomeMobileAndroidA iesit actualizarea Android 12 de martie pentru OnePlus 9 / 9...

A iesit actualizarea Android 12 de martie pentru OnePlus 9 / 9 Pro (C.47)

A ieșit actualizarea Android 12 pentru luna martie 2022 pentru smartphone-urile OnePlus 9 și OnePlus 9 Pro. Vă arăt cum să o instalați.
A ieșit actualizarea Android 12 pentru luna martie 2022 pentru smartphone-urile OnePlus 9 (C.47) și OnePlus 9 Pro. Vă arăt cum să o instalați.

OneOplus a lansat actualizarea Android 12 pentru luna martie 2022 asociată smartphone-urilor OnePlus 9 și OnePlus 9 Pro, fiind identificată cu C.47. Aduce patch-urile de securitate Android 12 pentru luna martie și mai multe optimizări pentru OxygenOS, principala fiind cea care repară eroarea “Device not certified” generată de SafetyNet pentru OnePlus 9 atunci când foloseau Google Pay – dacă nu se repară după aplicarea actualizării, atunci intrați și ștergeți cache-ul Google Play Store și apoi reporniți sistemul.

Dincolo de acestea actualizarea e martie 2022 mai vine să repare stabilitatea sistemului, erorile de afișare pentru numele operatorului și problemele de stabilitate a conexiunii.

Avem un update și pentru camera foto, OnePlus ne asigură că acum putem face mai multe poze la rând, fără ca aplicația Camera să se blocheze.

Eu am aplicat aseară manual, pe OnePlus 9 Pro, pachetul OTA (are 4+ GB) pentru Europa și nu am avut probleme. Îl puteți descărca de aici: Full OTA .

Iar cine vrea să facă același lucru pentru OnePlus, cu pachetul de Europa, îl pot descărca de aici: Full OTA .

ATENȚIE: după ce descărcați pachetul trebuie să îl instalați folosind aplicația System Update și nu direct din Settings/About.

via XDA

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep