HomeFeaturedFocusApple a lansat iPhone SE 2022, cel mai bun smartphone middle range

Apple a lansat iPhone SE 2022, cel mai bun smartphone middle range

Proaspăt lansatul iPhone SE 5G 2022 este fără îndoială cel mai atractiv smartphone al momentului: CPU A15 Bionic, 5G, cameră video de 12MP îmbunătățită.
Proaspăt lansatul iPhone SE 5G 2022 este fără îndoială cel mai atractiv smartphone al momentului: CPU A15 Bionic, 5G, cameră video de 12MP îmbunătățită.

Aseară, în cadrul evenimentului Peek Performance, Apple a prezentat noul smartphone de buget, iPhone SE 2022 cu suport 5G și CPU A15 Bionic. Așa cum știam din leak-urile precedente, iPhone SE 2022 5G păstrează aceiași formă consacrată, în schimb a primit noul procesor ultra rapid A15 Bionic (care este și pe iPhone 13) și suport 5G, alături de îmbunătățiri pentru camera foto principală de 12 MP. Acesta vine cu iOS 15.4 (care va fi lansat săptămâna viitoare) și va beneficia de ciclul de suport de 6 ani, deja consacrat.

Însă cel mai important element asociat lui iPhone SE 5G 2022 este prețul: 399 USD (plus taxe), deci undeva la 430 EUR în România, care îl face extrem de atractiv pentru cei ce vor un smartphone bun, la un preț nu foarte mare. În comparație cu toate chinezăriile care rup la specificații tehnice, iPhone SE 2022 5G se detașează prin simplitate, performanță și o cameră foto net superioară, ca să nu mai zic un sistem de operare care va primi mereu actualizări pentru următorii 5-6 ani.

Pentru cine nu știe, iPhone SE 2022 5G păstrează butonul Home cu senzor de amprentă, are certificare IP67 și conform Apple, are o baterie îmbunătățită față de versiunea precedentă. Vine în trei culori: roșu, argintiu și negru. Singurul dezavantaj notabil ar fi diagonala display-ului este de doar 4.7 inci.

Din câte am văzut, livrările vor începe din 18 martie (încă nu știu ce se vă întâmpla în România).

via Apple

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep