HomeFeaturedFocusApple reduce numarul de iPhone-uri SE 5G 2022 ce vor fi fabricate,...

Apple reduce numarul de iPhone-uri SE 5G 2022 ce vor fi fabricate, pe motiv ca nu e cerere

Din cauza cererii scăzute pentru noile aparate iPhone SE 5G 2022, Apple a decis să reducă numărul de bucăți ce vor fi produse.
Din cauza cererii scăzute pentru noile aparate iPhone SE 5G 2022, Apple a decis să reducă numărul de bucăți ce vor fi produse.

În ciuda faptului că la prima vedere iPhone SE 5G 2022 părea să fie un aparat interesant, care să deschidă apetitul consumatorilor pentru iPhone-uri ieftine … dacă se poate spune așa ceva, realitatea ne arată că lucrurile nu stau deloc așa iar Apple a luat decizia de a reduce numărul bucăților ce vor fi fabricate. Asta în corelație cu închiderea unor orașe în China și războiul din Ucraina care afectează piața semiconductorilor.

Conform Nikkei Asia, Apple va reduce producția de iPhone SE 5G 2022 cu 20% pentru următorul trimestru, iar numărul de unități AirPods produse va fi cu 10 milioane mai mic decât cel estimat inițiat inițial pentru 2022.

În ciuda elementelor enumerate mai sus, analistul Ming-Chi Kuo de la TF International Securities spune că reducerea producției nu are nicio legătură cu închiderea zonei Shanghai:

Reamintesc faptul că noul iPhone SE 5G 2022, lansat la 4 ani după prima variantă (și la 2 ani după iPhone SE 2) are același aspect (identic cu cel de pe iPhone 8) și display de 4.7 inci, aceiași cameră de 12MP însă folosește noul cipset A15 Bionic. Teoretic acestea ar fi trebuit să fie componente care să atragă privirile utilizatorilor, însă prețul cu aproape 150EUR mai ridicat decât al variantei precedente pare să fie un impediment major.

În final poate că asta nu e un lucru rău, oamenii vor înțelege că nu e obligatoriu să își schimbe gadget-urile atât de des și să aleagă cum trebuie atunci când o fac.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep