HomeFeaturedFocusHonor X9 5G a fost prezentat oficial

Honor X9 5G a fost prezentat oficial

Honor X9 5G

Compania chineză desprinsă din Huawei a prezentat oficial un nou mid-range din seria X. Este vorba despre Honor X9 5G, un telefon care se prezintă destul de promițător. Și care a fost lansat în afara Chinei. Chiar dacă vorbim tot despre o piață asiatică, este o veste bună faptul că dispozitivul are intenții de expansiune. Sunt șanse mari ca la un moment dat să ajungă și în Europa.

Terminalul este construit în jurul platformei Snapdragon 695 de la Qualcomm. Care, așa cum spune și numele dispozitivului, vine la pachet cu suportul pentru conectivitatea 5G. Sunt posibile două opțiuni de memorie RAM, de 6 GB și de 8 GB și două opțiuni de memorie internă, 128 GB și 256 GB. Configurațiile de memorie sunt trei: 6/128GB, 8/128GB și 8/256GB. Mare atenție însă, nu există slot microSD, așa că utilizatorul trebuie să se descurce cu memoria internă a telefonului.

Ecranul lui Honor X9 5G este un IPS LCD cu diagonala de 6,81 inchi. Rezoluția este fullHD+ (2388 x 1080 pixeli), iar rata de refresh este de 120 Hz. Un orificiu discret, plasat central, găzduiește o cameră foto frontală cu senzor de 16 megapixeli.

Pe partea din spate se găsește un sistem de trei camere foto, cu senzor principal de 48 megapixeli. Celelalte două camere au senzori de 2 megapixeli fiecare, unul pentru detalii de adâncime și unul dedicat macro.

Cititorul de amprentă digitală este poziționat lateral.

Sistemul de operare este un Android 11 cu interfața Magic UI 4.2 peste el.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 4800 mah, care se poate încărca ultra-rapid cu până la 66W.

Honor X9 5G este disponibil în trei versiuni de culoare: Titanium Silver, Ocean Blue și Midnight Black. A fost pus în vânzare chiar astăzi, în anumite piețe asiatice, la un preț care pornește de la aproximativ 230 dolari.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep