HomeMobileAndroidConferinta dezvoltatorilor Google I/O 2022 va fi tot online ... pentru publicul...

Conferinta dezvoltatorilor Google I/O 2022 va fi tot online … pentru publicul larg

Conferința Google I/O 2022, dedicată dezvoltatorilor va avea loc pe 11-12 mai și va fi online pentru publicul larg, angajații Google putând să participe fizic.
Conferința Google I/O 2022, dedicată dezvoltatorilor va avea loc pe 11-12 mai și va fi online pentru publicul larg, angajații Google putând să participe fizic.

Aseară, CEO-ul Google Sundar Pichai a anunțat data la care va avea loc conferința I/O dedicată dezvoltatorilor pe platforma Google: 11-12 mai. Și pentru că pandemia nu este încă terminată, evenimentul va fi transmis online (cu participare gratuită), însă angajații Google vor putea participa fizic în cadrul Shoreline Amphitheater.

Pentru moment știm doar când va avea loc evenimentul și cum se poate face înregistrarea (mergeți aici și conectați-vă cu un cont Google). Dacă în anii de dinaintea pandemiei la Google I/O puteam să vedem și lansări de produse (Pixel 3a și Pixel 3a XL), odată cu migrarea conferinței online, situația s-a schimbat și am văzut doar anunțuri legate de software și servicii.

Probabil că o să vedem detalii despre Android 13 și mai mult decât atât, să și vedem un prim beta care să poată fi testat de cei interesați. Din modul în care e construită interfața paginii Google I/O am putea să ne gândim că o să vedem mai multe detalii și implementări legate de Material You.

Mă aștept să vedem și ceva noutăți despre Wear OS, după ce Google a reușit să atragă Samsung în ecosistemul său, compania care face cele mai bune ceasuri smart cu Android (scuze, Wear OS).

Probabil că în perioada următoare o să începem să vedem și agenda evenimentului și atunci o să știm mai multe. Ce este clar: keynote-ul din 11 mai este punctul culminant, așa că dacă vă interesează ce se întâmplă cu Google și Android, puneți-vă în calendar data de 11 mai.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep