HomeFeaturedFocusHonor Magic4 Lite, detalii tehnice complete

Honor Magic4 Lite, detalii tehnice complete

Honor Magic4 Lite

Deși nu a fost încă prezentat oficial, așa cum s-a întâmplat cu frații săi Magig4 și Magic4 Pro, cel mai accesibil model al acestei familii nu prea mai are secrete de ordin tehnic. Ba chiar mai mult, avem și câteva fotografii cu Honor Magic4 Lite, leak-uite către presa de specialitate. Poze care ne arată că terminalul împrumută mult din look-ul fraților săi mai mari.

Ba chiar va păstra și aceeași dimensiune. Ecranul său va avea o diagonală de 6,81 inchi. Însă acum vorbim despre un panel IPS LCD. Se păstrează totuși rata de refresh ridicată, de 120 Hz. Rezoluția va fi de 2388 x 1080 pixeli. Iar camera foto frontală, cel mai probabil cu un senzor de 16 megapixeli, va fi integrată într-un orificiu discret, poziționat central.

Pe partea din spate, Honor Magic4 Lite are același modul foto de formă rotundă. Însă acum sistemul de camere este mult mai modest. Se pare că vom avea un senzor principal de 48 megapixeli, care va fi ajutat de alte două camere foto cu senzori de 2 megapixeli fiecare. Una dedicată macro și una pentru detalii de adâncime.

Cititorul de amprentă digitală va fi plasat lateral.

Nucleul hardware este construit în jurul unui chipset Qualcomm Snapdragon 695, care vine cu suportul pentru rețelele 5G la pachet. Versiunea de bază va avea o memorie RAM de 6 GB și o capacitate internă de stocare de 128 GB. Nu există slot pentru card microSD. Acest nucleu va rula un Android 11 cu interfața Magic UI 6 peste el.

Autonomia lui Honor Magic4 va fi asigurată de un acumulator cu capacitatea de 4800 mAh, care se va încărca cu până la 40W. Telefonul vine cu o certificare IPX2.

Se estimează că va avea un preț de vânzare în jurul valorii de 300 euro. Ar fi o șansă mare de relansare în Europa pentru acest brand asociat multă vreme cu Huawei.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep