HomeFeaturedFocusOnePlus Nord CE 2 Lite trece prin benchmark-uri si certificari

OnePlus Nord CE 2 Lite trece prin benchmark-uri si certificari

OnePlus Nord CE 2 Lite

De obicei se spune că nu prea iese fum fără foc. Așa că avalanșa de zvonuri despre OnePlus Nord CE 2 Lite din ultima vreme este un semn destul de clar că se lucrează la acest terminal accesibil. În plus numele său de cod apare în aplicațiile de benchmark sau în listele diverselor instituții care certifică diferite funcționalități sau componente pentru dispozitivele mobile. O centralizare a tuturor acestor informații ne oferă o imagine destul de clară despre acest dispozitiv.

Terminalul pare că va fi construit în jurul unui chipset Qualcomm. Cel mai probabil modelul Snapdragon 695, pentru că va oferi suport pentru rețelele 5G. Cealaltă opțiune ar fi Snapdragon 480+. Însă scorul din Geekbench este mai aproape de prima opțiune.

Oricum ar fi, unitatea testată avea o memorie RAM de 6 GB și rula un Android 11. Aici mă aștept ca la momentul apariției lui OnePlus Nord CE 2 Lite să fie deja făcută trecerea la Android 12.

O certificare TUV Rheinland lasă la vedere un acumulator cu capacitatea de 4500 mAh, care va putea fi încărcat cu o viteză de 33W.

În ceea ce privește informațiile despre camerele foto, știm că pe spate se va găsi un sistem de trei camere. Două dintre acestea vor fi cel mai probabil echipate cu senzori de 2 megapixeli. Una va fi dedicată macro și una pentru detalii de adâncime. Lipsește rezoluția senzorului principal.

Camera frontală va avea un senzor de 16 megapixeli. Iar ecranul dispozitivului va avea o diagonală de 6,6 inchi și cel mai probabil o rezoluție fullHD+.

Deocamdată acestea sunt informațiile care se știu despre OnePlus Nord CE 2 Lite. Suficiente detalii încât să vedem că producătorul chinez abordează zona de mijloc din categoria mid-range.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep