HomeMobileAndroidHuawei intra pe piata e-reader-elor cu MatePad Paper, cu touch screen si...

Huawei intra pe piata e-reader-elor cu MatePad Paper, cu touch screen si pen

La MWC 2022 Huawei a prezentat e-reader-ul MatePad Paper, cu display de 10.3 inci E ink și suport pentru un pen în vederea luării de notițe.
La MWC 2022 Huawei a prezentat e-reader-ul MatePad Paper, cu display de 10.3 inci E ink și suport pentru un pen în vederea luării de notițe.

La congresul MWC 2022 de la Barcelona Huawei a prezentat primul său e-reader denumit MatePad Paper, ce beneficiază de un display de 10.3 inci E ink cu suport pentru un pen (M-Pencil). Evident, are acces la biblioteca Huawei Books (cu vreo 2 milioane de cărți), dar cu suport pentru adăugarea altor formate, inclusiv PDF.

MatePad Paper funcționează cu HarmonyOS, ceea ce practic identifică produsul cu o tabletă Android cu e ink, ceea ce probabil deschide opțiuni interesante în ideea că vor putea fi instalate ușor aplicații Android. Ecranul poate fi împărțit în zone în așa fel încât să fie deschisă o aplicație de tip ebook și soluția de notițe a Huawei. Făcând parte din ecosistemul Huawei, se poate conecta facil cu celelalte aparate ce folosesc HarmonyOS, cum ara fi un laptop MateBook, pentru transferul de fișiere.

Continuând ideea de tabletă, MatePad Paper are și microfon și difuzor – primul pentru a integra note dictate, al doilea pentru a putea asculta audio books. Pentru protecție există un cititor de amprentă iar autonomia e dată de bateria de 3625 mAh, cu suport fast charging – Huawei spune că autonomia ar fi de vreo 6 zile, încărcarea fiind posibilă în doar 90 de minute.

Acum vine partea mai puțin interesantă: pentru că MatePad Paper e mai degrabă o tabletă decât un ebook reader și prețul e pe măsură: 499 EUR.

Sunt foarte curios cum arată și cum se mișcă – sper să vină la teste și să vă pot spune mai multe despre ea.

via TC

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep