HomeMobileAndroidOnePlus s-a prins ca mizeria ColorOS ii trage inapoi si renunta la...

OnePlus s-a prins ca mizeria ColorOS ii trage inapoi si renunta la el!

După fiasco-ul legat de combinația ColorOS - OxygenOS, OnePlus a decis să oprească mizeria, însă tot vor mai împărți bucăți de cod.
După fiasco-ul legat de combinația ColorOS – OxygenOS, OnePlus a decis să oprească mizeria, însă tot vor mai împărți bucăți de cod.

Decizia Oppo a de propune același sistem de operare și pentru aparatele OnePlus care a dus la un dezastru legat de actualizarea Android 12, făcută în grabă pe baza ColorOS (de la Oppo), e acum oprită și fanii OnePlus pot răsufla ușurați: OxygenOS rămâne sistemul de operare Android Vanilla, doar cu puține interferențe ColorOS.

Informația a venit zilele trecute de la MWC 2022 și ne spune că OxygenOS 13 o să fie o variantă OnePlus Community și Google, construită pe Android Vanilla (adică versiunea ‘curată’ de Android), în ideea că entuziaștii OnePlus vor putea să beneficieze de elemente standard Google și nu de copia ieftină de iOS introdusă cu ColorOS.

În același timp, fondatorul Lau spune că la nivel hardware, atât aparatele Oppo cât și cele OnePlus vor beneficia de aceleași elemente de noutate – vorbim aici de exemplu despre încărcarea 150W SUPERVOC. Totodată, la MWC 2022 Lau a anunțat că OnePlus 10 Pro va fi lansat la nivel global în luna martie.

Sunt câteva vești bune care mențin speranța că brand-ul OnePlus va rămâne interesant.

via AP

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep