HomeMobileAndroidHUAWEI lanseaza in Romania smartphone-ul nova 9 SE, ceasul smart GT Runner...

HUAWEI lanseaza in Romania smartphone-ul nova 9 SE, ceasul smart GT Runner si laptop-ul MateBook D15

Începând de astăzi smartphone-ul HUAWEI nova 9 SE, ceasul smart GT Runner și laptop-ul MateBook D15 AMD sunt cele mai noi produse din oferta HUAWEI în România.
Începând de astăzi smartphone-ul HUAWEI nova 9 SE, ceasul smart GT Runner și laptop-ul MateBook D15 AMD sunt cele mai noi produse din oferta HUAWEI în România.

Oferta HUAWEI în România se extinde cu trei noi produse: smartphone-ul nova 9 SE, ceasul smart GT Runner și laptop-ul MateBook D15 AMD, toate fiind disponibile atât în magazinul www.huaweistore.ro cât și în oferta partenerilor retail.

Ne vom concentra și în acest an pe toate categoriile de produse din portofoliu, atât smartphone-uri, dar, mai ales, wearables, PC, tablete, audio și IoT. Rezultatele anului 2021 ne-au dovedit că direcția aceasta este bună. Strategia noastă se bazează pe cele cinci scenarii inspirate din viața consumatorilor Huawei: Smart Office, Fitness și Sănătate, Casa Inteligentă, Divertisment și Călătorie (Easy Travel). Produsele lansate astăzi sunt încă un pas prin care răspundem nevoilor clienților noștri.”, a spus Andy Fang, General Manager Huawei Consumer Business Group România.

HUAWEI nova 9 SE este un smartphone lansat la începutul acestei luni, cu display de 6.78 inci (IPS LCD), rezoluție de 1080 x 2388 pixeli și cipset Qualcomm SM6225 Snapdragon 680 4G (6 nm), cu sistem foto construit cu patru camere: 108 MP, f/1.9, (wide), 1/1.52″, 0.7µm, DAF 8 MP, f/2.2, 112˚ (ultrawide), 2 MP, f/2.4, (macro), 2 MP, f/2.4, (depth) plus o baterie de 4000 mAh. Prețul recomandat este de 1599 lei, iar cei care achiziționează nova 9 SE în perioada 23 martie – 5 aprilie 2022 primesc și un WATCH FIT Elegant Edition.

Ceasul smart HUAWEI GT Runner este unul dintre cele mai interesante produse wearable ale companiei, construit special pentru pasionații de alergare, fiind primul produs profesional din oferta HUAWEI. Acesta este cel mai precis smartwatch de la Huawei destinat alergătorilor, ajuntându-i pe aceștia să-și seteze un plan de alergare pe mai multe săptămâni, ținând cont de performanțele antrenamentelor anterioare. HUAWEI WATCH GT Runner poate construi antrenamente eficiente, oferindu-le utilizatorilor o experiență de fitness completă și profesională. Prețul recoamandat de vânzare este de 1299 lei, împreună cu o pereche de căști HUAWEI FreeBuds 4i și din rețelele magazinelor de retail partenere.

Laptop-ul MateBook D15 este o versiune nouă construită pe platforma AMD, cu display FullView de 15.6 inci și care beneficiază de interoperabilitate cu toate produsele din ecosistemul HUAWEI.

Cei care se înscriu în campania magazinului online Huawei până pe 22 martie vor primi vouchere și participă la tragerile la sorți zilnice unde pot câștiga un telefon HUAWEI nova 9.

Nu în ultimul rând trebuie să știți că în campania de primăvară a HUAWEI utilizatorii vor avea câștiguri interesante: 7 smartphone-uri HAUWEI nova 9 plus voucher-e de 200 de lei. Doar în perioada 23 martie – 23 iunie, cei care achiziționează noul smartphone HUAWEI nova 9 SE și activează beneficiul Screen Damage Protection vor primi 12 luni de protecție fără costuri adiționale. Astfel, în cazul în care întâmpină probleme cu ecranul dintr-un accident (coliziune/cădere/strângere) sau orice alte cauze pot înlocui, gratuit și o singură dată, ansamblul ecranului original.

Vizavi de garanție, cele trei produse nou lansate beneficiază de HUAWEI Care care reprezintă extinderea cu 1 an a garanției standard care intră în vigoare în momentul achiziționării produsului și asigură rezolvarea defecțiunilor de funcționare ale produsului cauzate de factori non-umani. Serviciul de garanție extinsă este disponibil la prețul recomandat de 159 lei pentru nova 9 SE; 299 lei pentru MateBook D 15 și 149 lei pentru WATCH GT Runner.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep