HomeFeaturedFocusRealme GT Neo3 a fost anuntat oficial

Realme GT Neo3 a fost anuntat oficial

Realme GT Neo3

Realme GT Neo3 și-a făcut debutul oficial și se poziționează ca un premium mid-range destul de interesant și ambițios. Are destule argumente de partea sa, pe care o să le trecem în revistă în cele ce urmează. Partea și mai frumoasă este că predecesorul său poate fi găsit în ofertele magazinelor online de pe la noi, așa că sunt șanse mari să se întâmple același lucru și cu Neo3. Asta chiar dacă, pentru moment, este disponibil doar în China.

Telefonul se bazează pe un chipset Dimensity 8100 de la MediaTek. O opțiune suficient de performantă, dar cu un preț ceva mai accesibil decât procesoarele similare de la Qualcomm. Acesta rulează în combinație cu o memorie RAM ce poate fi de 6 GB, 8 GB sau de 12 GB, în timp ce capacitatea internă de stocare poate fi de 128 GB sau 256 GB. De fapt, cele patru opțiuni sunt 128GB/6GB RAM, 128GB/8GB RAM, 256GB/8GB RAM, 256GB/12GB RAM. Nu există slot pentru card microSD, așa că alegerea trebuie atent cântărită.

Sistemul de operare rulat de acest nucleu este un Android 12 cu interfața Realme UI 3.0 peste el.

Ecranul lui Realme GT Neo3 are o diagonală de 6,7 inchi și o rezoluție fullHD+. Este vorba despre un panel AMOLED cu rată de refresh de 120 Hz. Suportă HDR10+ și integrează cititorul de amprentă digitală. Protecția lui este asigurată de o sticlă Gorilla Glass 6.

În partea de sus are un orificiu discret pentru camera foto frontală cu senzor de 16 megapixeli. Pe partea din spate se găsește un sistem foto de trei camere. Senzorul principal are o rezoluție de 50 megapixeli (Sony IMX766). Este ajutat de un ultrawide de 8 megapixeli și de o cameră dedicată macro cu senzor de 2 megapixeli.

Partea frumoasă vine la acumulator. Acesta are capacitatea de 5000 mAh, dar viteza de încărcare este spectaculoasă: 80W. O încărcare completă durează 32 minute. Iar încărcătorul este inclus în pachet. Există și o versiune UltraDart, care se încarcă cu 150W (aici capacitatea acumulatorului este de 4500 mAh).

Realme GT Neo3 este disponibil în versiuni de culoare neagră, argintiu (Silverstone) și albastru (Le Mans). Prețurile încep de la aproximativ 314 dolari (6 GB + 128 GB) și ajung până la 408 dolari (12 GB + 256 GB). Să vedem cât de repede ajunge și în Europa.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep