HomeFeaturedFocusHuawei P50E si Huawei Nova 9 SE anuntate oficial

Huawei P50E si Huawei Nova 9 SE anuntate oficial

Huawei P50E
Huawei P50E

Compania chineză a prezentat oficial două noi dispozitive. Este vorba despre modelele Huawei P50E și Nova 9 SE. Primul este un premium mid-range care moștenește destul de multe trăsături de la flagship-ul P50, cel de-al doilea este mai slab, dar ar trebui să vină cu argumentul unui preț mult mai accesibil. Să le trecem rapid în revistă.

Huawei P50E

Primul dispozitiv este, așa cum spuneam, aproape identic cu flagship-ul P50. Practic singura deosebire dintre cele două este la nivel de chipset. Noul telefon este echipat cu un Qualcomm Snapdragon 778G (fără abilitățile 5G). Compania chineză se încăpățânează să nu ofere suport pentru rețelele 5G la familia P50, deși vorbim despre high-end-uri.

În rest, Huawei P50E are același display OLED de 6,5 inchi și rezoluție fullHD+, cu rată de refresh de 90 Hz și cu orificiu central pentru camera foto frontală de 13 megapixeli. Și același sistem foto pe spate, cu un senzor principal de 50 megapixeli, un ultrawide de 13 megapixeli și un telephoto de 12 megapixeli (zoom optic 5x).

Huawei P50E

Procesorul rulează în combinație cu o memorie RAM de 8 GB, în timp ce capacitatea internă de stocare poate fi de 128 GB sau de 256 GB. Acumulatorul are o capacitate de 4100 mAh și se poate încărca cu 66W. Sistemul de operare este HarmonyOS 2.0, fără serviciile Google Mobile la bord.

Huawei P50E are prețuri de vânzare de aproximativ 640 dolari, respectiv 700 dolari, în funcție de capacitatea internă de stocare aleasă.

Huawei Nova 9 SE

Nova 9 SE are un ecran IPS LCD cu diagonală de 6,78 inchi, rezoluție fullHD+ și rată de refresh de 90 Hz. Chipset-ul său este un Snapdragon 680 (desigur, fără abilități 5G). Rulează în combinație cu 8 GB de RAM și o memorie internă de 128 GB. Are și el variantă cu memorie internă de 256 GB.

Camera foto frontală este de 16 megapixeli, iar pe spate avem un sistem foto guvernat de un senzor de 108 megapixeli (o premieră pentru Huawei). Restul de camere sunt destul de convenționale, un ultrawide de 8 megapixeli și două camere de 2 megapixeli (macro și depth).

Bateria are o capacitate de 4000 mAh, dar păstrează viteza de încărcare de 66W.

Nova 9 SE

Prețurile sale sunt de aproximativ 350 dolari, respectiv 380 dolari, în funcție de memoria internă aleasă.

Atât Huawei P50E, cât și Nova 9 SE, rămân deocamdată disponibile doar pe piața din China. Nu au fost oferite detalii despre o eventuală disponibilitate globală.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep