HomeMobileAndroidPrimele imagini cu Sony Xperia 10 IV

Primele imagini cu Sony Xperia 10 IV

Primele imagini cu Sony Xperia 10 IV ajung pe internet sub forma unor modele generate pe baza schițelor.
Primele imagini cu Sony Xperia 10 IV ajung pe internet sub forma unor modele generate pe baza schițelor.

Via OnLeaks avem detalii despre smartphone-ul midlerange Sony Xperia 10 IV, succesorul direct al Xperia 10 III: se păstrează același design, un trend pe care Sony se pare că îl urmează pentru toată generația IV a modelelor Xperia. Cel mai interesant este faptul că display-ul nu are gaură pentru camera selfie (notch), iar pe spate există un sistem foto format din trei camere, poziționate vertical. Totuși, în timp ce Xperia 10 III avea margini rotunjite, seria IV pare să aibă margini drepte.

Pe margine observăm senzorul de amprentă care are și rol de buton de pornire/oprire (așa cum se obișnuiește) și butoanele pentru volum. Deși vine cu slot USB Type-C, Xperia 10 IV are și jack audio de 3.5 mm, chestie tot mai rară în acest moment, alături de sistemul audio cu două difuzoare.

Dimensiunile ar trebui să fie 153.3 x 67.3 x 8.4 mm, cu un display OLED de 6 inci, specificație similară cu cea de anul trecut. În acest moment nu sunt detalii despre rezoluție sau rata de refresh, baterie sau cipset. Ca fapt divers, Xperia 10 III a avut ecran FHD+ OLED, cu Snapdragon 690 5G și sistem de trei camere 12MP + 8MP + 8MP, plus o baterie de 4500 mAh.

Rămâne de văzut cu ce elemente de hardware va veni Sony pe piață.

via XDA

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep