HomeFeaturedFocusRedmi K50 Pro+, cateva detalii tehnice

Redmi K50 Pro+, cateva detalii tehnice

Redmi K50 Pro+

Xiaomi se pregătește să anunțe oficial peste doar două zile două terminale noi. Este vorba despre Redmi K50 Pro+ și modelul K50 Pro. Primul pare să fie mai atractiv din punctul de vedere al configurației. Spun asta pentru că deși nu au avut încă parte de lansarea oficială, se știu suficient de multe informații de natură tehnică despre cele două.

Unele dintre aceste informații au fost comunicate chiar pe canale oficiale. Adică prin interemediul campaniei de teasing care se derulează de câteva zile pe conturile de social media ale companiei chineze.

Aflăm astfel că Redmi K50 Pro+ va fi echipat cu un chipset MediaTek Dimensity 9000. Un chipset de la care există așteptări destul de mari și care se pare că își va surclasa rivalii de la Qualcomm sau Samsung. Vom vedea performanțele sale în aplicațiile de benchmark. De altfel telefonul a și rulat în Geekbench și scorul a fost impresionant. Unitatea testată era echipată cu 12 GB de memorie RAM.

Pe partea din spate se distinge un modul foto care va avea un senzor principal cu rezoluție de 108 megapixeli.

Cele mai recente informații, tot la nivel de teasing oficial, vorbesc despre un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh. Acesta va putea fi încărcat cu 120W. Practic acumulatorul va putea fi încărcat complet în doar 19 minute.

Nu în ultimul rând, Redmi K50 Pro+ va fi echipat cu un display OLED cu rezoluție WQHD+, produs de Samsung. Protecția acestuia se va face cu ajutorul unei sticle Gorilla Glass Victus.

Deocamdată acestea sunt detaliile care se știu despre acest smartphone. Suficiente încât să vedem destul de clar că dispozitivul se vrea a fi un flagship killer. Și, dacă vine cu un preț atractiv, ceea ce Xiaomi face destul de bine, mai ales cu seria Redmi, are toate șansele să reușească în această misiune.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep