HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy M23 si Galaxy M33, preturi pentru Europa

Samsung Galaxy M23 si Galaxy M33, preturi pentru Europa

Galaxy M33

Am spus de mai multe ori că telefoanele din seria Galaxy M de la Samsung, deși sunt destinate piețelor asiatice, ajung și în Europa. Și că de asta merită să le acordăm momentul lor de atenție atunci când își fac apariția oficială. Iată că Samsung Galaxy M23 și Galaxy M33 confirmă această teorie. Prezentate oficial la începutul acestei luni, cele două dispozitive ajung în oferta Samsung din Germania. Ocazie cu care putem vedea care sunt prețurile lor de vânzare valabile în Europa. Și care ne pot da un indiciu serios despre prețurile la care le vom avea și pe piața locală.

Astfel, Galaxy M33, telefonul ceva mai atractiv, are un preț de vânzare de 349 euro. Asta pentru varianta cu memorie RAM de 6 GB și capacitate internă de stocare de 128 GB. Va exista și o opțiune cu 8 GB de RAM. Va fi disponibil din 8 aprilie, în versiuni de culoare Dark Blue sau Khaki Green. Telefonul are un display IPS LCD cu diagonală de 6,6 inchi și rezoluție fullHD+, un sistem foto de patru camere cu un senzor principal de 50 megapixeli, un chipset Exynos 1280 și un acumulator generos de 6000 mAh.

Galaxy M23 pe de altă parte, păstrează același display, scade procesorul, scade capacitatea acumulatorului la doar 5000 mAh și pierde una dintre camerele foto secundare. Păstrează același senzor principal de 50 megapixeli.

Va fi disponibil la un preț de 289 euro pentru versiunea cu 4 GB de RAM și memorie internă de 128 GB. Va fi pus în vânzare în câteva zile, în variantele de culoare Orange Copper, Light Blue și Deep Green.

via SamMobile

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep