HomeMobileAndroidOnePlus 10 Pro 5G va fi lansat la nivel global pe 31...

OnePlus 10 Pro 5G va fi lansat la nivel global pe 31 martie

OnePlus anunță că va lansa pe piața internațională modelul 10 Pro pe 31 martie.
OnePlus anunță că va lansa pe piața internațională modelul 10 Pro pe 31 martie.

După câteva luni bune de la prezentarea oficială, OnePlus anunță că va lansa OnePlus 10 Pro 5G pe piața internațională în data de 31 martie, într-un eveniment online ce începe la ora 17:00.

 Dotat cu cea de-a doua generație a Hasselblad Camera for Mobile, OnePlus 10 Pro5G duce experiența camerei OnePlus mai departe, oferind OnePlus Billion Color Solution; astfel, calibrarea naturală a culorii cu Hasselblad este aplicată la peste un miliard de culori. Pentru a anunța noua lansare, OnePlus a lansat campania „Capture the Horizon” prin care prezintă calitatea camerei, arătând imagini uimitoare ale orizontului captate din stratosferă.

Special pentru această lansare, OnePlus a pornit într-un demers neobișnuit, trimițând OnePlus 10 Pro în stratosferă, la o altitudine de 38.000 de metri, unde a avut de-a face cu viteze ale vântului de 200 km/h și temperaturi de până la minus 60 de grade Celsius – totul pentru a realiza fotografia perfectă a orizontului. Călătoria în stratosferă a fost posibilă folosind un modul extrem de ușor legat de un balon meteorologic, care a protejat telefoanele de temperatura exterioară scăzută. În plus, a fost dezvoltată o aplicație pentru a opera de la distanță smartphone-urile.

Kate Parkyn, Associate Marketing Director, OnePlus Europa, a declarat despre proiect: “De la lansarea seriei OnePlus 9, am fost într-un parteneriat strategic strâns cu Hasselblad pentru a crea și a îmbunătăți tehnologia camerei OnePlus de pe flagship-uri. Acesta este al doilea an al parteneriatului nostru cu Hasselblad, în care am dezvoltat și îmbunătățit în continuare știința culorilor cu a doua generație a Hasselblad Camera for Mobile. Campania noastră este inspirată de călătoria istorică a lui Hasselblad în spațiu pentru a realiza imagini de pe Lună și am fost încrezători că și camera noastră va avea succes în a oferi aceeași calitate a imaginii. Suntem extrem de încântați să vedem imaginile uluitoare ale orizontului surprinse de OnePlus 10 Pro și prezentăm cu mândrie calitatea camerei către utilizatorii OnePlus.”

Și în România noul OnePlus 10 Pro5G va fi disponibil la precomandă pe oneplus.com  și pe eMAG începând cu 31 martie, la ora 17:20 cu un bonus: căștile One Plus Buds Pro.

Revenim cu detalii.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep