HomeFeaturedFocusFOTO: cum o sa arate seria iPhone 14

FOTO: cum o sa arate seria iPhone 14

iPhone 14

Grație unei fotografii care prezintă un soi de matrițe/dummie-uri metalice pentru viitoarea familie de terminale iPhone 14, putem trage câteva concluzii legate de componența acestei serii. Care, într-o oarecare măsură, confirmă informațiile pe care deja le aveam la nivel de zvonuri.

Vedem doar două dimensiuni de telefon, despre care se știe că vor avea ecrane de 6,1 inchi, respectiv 6,7 inchi. Este vorba despre iPhone 14 și iPhone 14 Pro, respectiv iPhone 14 Max și iPhone 14 Pro Max.

Prima concluzie, una care s-ar putea să fie dureroasă pentru un anumit grup de fani Apple, este că nu vom mai avea Mini-ul. Compactul care reușise să cucerească suficient de multe inimi (dar se pare că nu suficient de multe pentru managementul companiei din Cupertino) a fost abandonat.

Modelele non-Pro sunt echipate în continuare doar cu două camere foto pe partea din spate. Dar se zvonește că senzorul principal, chiar dacă rămâne la 48 megapixeli, va fi unul de generație mai nouă (și implicit mai bună). Alte surse spun că doar cele două Pro-uri se vor bucura de noul senzor. Tot în zona de camere foto, circulă informația că modelele Pro vor avea modulul foto mai mare și mai proeminent decât generația anterioară. Așa că cele două informații par oarecum să se lege.

S-ar mai putea ca cele două iPhone 14 Pro (cel standard și Max) să se bucure și de un nou chipset A16. Iar în partea din față, acolo unde diferențele vor fi cele mai vizibile, să regăsim noul design cu dublu orificiu în loc de notch. Doar pentru Pro-uri, spun unele surse. O astfel de strategie din partea Apple ar cam împinge publicul dornic să dețină noua generație către cele două modele Pro. Pentru că diferențele între generații la versiunile non-Pro sunt destul de subțiri.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep