HomeFeaturedFocusHuawei Mate Xs 2 prezentat oficial

Huawei Mate Xs 2 prezentat oficial

Huawei Mate Xs 2

Compania chineză a prezentat oficial noua sa generație de foldable. Huawei Mate Xs 2 duce mai departe designul care propune plierea ecranului către exteriorul telefonului, o abordare total diferită față de Samsung Galaxy Z Fold3. Evident că avem upgrade-urile inerente la nivel de specificații tehnice. În plus, Huawei spune că a lucrat atât la stratul care protejează display-ul, cât și la balamaua care asigură plierea acestuia. Rezultatul? Un display mai rezistent în timp la plierile repetate, care lasă la vedere foarte discret (mult mai discret decât la generațiile anterioare) zona de îndoire.

Atunci când telefonul este deschis, avem un display OLED de 7,8 inchi și rezoluție 2480 x 2200 pixeli. Rata de refresh este de 120 Hz. Când terminalul este pliat, ecranul se reduce la 6,5 inchi și o rezoluție de 2480 x 1176 pixeli. În colț rămâne aceeași cameră foto frontală cu senzor de 10 megapixeli.

Pe partea din spate se găsește un sistem de trei camere foto. Senzorul principal are o rezoluție de 50 megapixeli. Este ajutat de un ultrawide de 13 megapixeli. Cea de-a treia cameră a lui Huawei Mate Xs 2 este una de tip telephoto, cu senzor de 8 megapixeli (zoom optic 3x).

La interior telefonul se bazează pe un chipset Snapdragon 888 de la Qualcomm. Este o versiune 4G only, aleasă în mod curios. Memoria RAM poate fi de 8 GB sau de 12 GB, în timp ce capacitatea internă de stocare poate fi de 256 GB sau de 512 GB. Acumulatorul de 4880 mAh se poate încărca cu până la 66W.

Sistemul de operare este un Harmony OS 2. Nu avem serviciile Google Mobile la bord, așa cum era de așteptat. În schimb avem suita Huawei Mobile Services (HMS)

Prețurile de vânzare pentru Huawei Mate Xs 2 par a fi destul de mari. Mai ales că deocamdată vorbim de prețuri valabile pentru China. Ele încep de la aproximativ 1510 dolari, pentru versiunea de start (8 GB + 256 GB), și se duc până spre 2000 dolari. Vânzările pornesc deocamdată doar în China, săptămâna viitoare.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep