HomeMobileAndroidHUAWEI MatePad 10 (2022) este disponibila in Romania

HUAWEI MatePad 10 (2022) este disponibila in Romania

Noua tabletă HUAWEI MatedPad cu ecran de 10.4 inci FullView 2K și baterie de 7250 mAh este disponibilă în România.
Noua tabletă HUAWEI MatedPad cu ecran de 10.4 inci FullView 2K și baterie de 7250 mAh este disponibilă în România.

Huawei Consumer Business Group lansează în România noua tabletă HUAWEI MatePad 10 (2022) cu display generos FullView 2K pe o diagonală de 10.4 inci și o baterie de 7250 mAh. Acest model de tabletă este proiectat pentru a aduce utilizatorilor mai mult confort și o experiență de navigare mai performantă, fiind dispozitivul ideal pentru orice scenariu de utilizare.

Combinația armonioasă dintre confort și productivitate este cea mai relevantă caracteristică tabletei. HUAWEI MatePad 10 vine cu un desktop nou, bine organizat, fiind dotat atât cu touchscreen, cât și cu mouse pentru un confort sporit. Aplicațiile folosite în mod frecvent, afișate în partea de jos a ecranului pot fi vizualizate rapid. În ceea ce privește raportul dintre productivitate și confort, tastatura inteligentă cu distanța între taste de 1,3 mm oferă o utilizare facilă.

Sistemul de operare Harmony OS (construit pe Android 11) aduce o noutate importantă: prin funcția Multi-Window permite afișarea pe ecran a până la 4 aplicații, astfel încât utilizatorii pot lua notițe în timp ce vizionează cursuri video sau pot face planuri de călătorie cu prietenii în timp ce răsfoiesc site-urile de rezervări. În plus, funcția de andocare permite accesare cu ușurință a aplicațiile prin App Bubble iar trecerea de la o aplicație la alta se realizează fără probleme, în timp ce se bifează mai mult task-uri.

Tableta MatePad 10 (2022) vine cu un stylus M-Pencil integrat, fiind astfel pregătită să răspundă cerințelor celor ce doresc să își exprime creativitatea în domeniul digital. M-Pencil este partenerul perfect pentru a surprinde acele momente, care se pot transforma rapid și ușor în schițe și semne specifice. La un nou nivel când vine vorba de gradul de confort prin aderență și acuratețe remarcabilă, HUAWEI M-Pencil (de generația a 2-a), dispune de un design impresionant, peniță învelită în platină și formă hexagonală rotunjită. Stiloul este echipat cu 4096 niveluri de sensibilitate la presiune și acceptă scrierea înclinată, surprinzând fiecare nuanță a mișcărilor și înregistrând mișcările subtile. Pe lângă funcțiile de bază, cu M-Pencil se pot muta texte, grafice sau alte elemente dintr-un PDF în notițe și se pot face trimiteri la PDF-ul original în Flexcil, deoarece sunt conectate și organizate sistematic pentru acces rapid.

HUAWEI MatePad 10 cântărește aproximativ 450 de grame și are o carcasă de 154.96 x 245.2 x 7.35 mm. Display-ul de 10.4 inci beneficiază de o rezoluție de 2000 x 1200 pixeli și folosește o arthitectură cu margini rotunjite. MatePad 10 funcționează cu un cipset Huawei Kirin 710A, format din 4 procesoare Cortex-A73@2,0 GHz și încă 4 Cortex-A53@1,7 GHz, în timp ce pentru GPU e folosit un model Mali G51. În ceea ce privește capacitatea de stocare, MatePad 10 vine în două variante: cu 64 GB și 128 GB, ambele modele putând fi extinse cu un card microSD de până la 512 GB.

Tableta mai beneficiază de două camere foto: cea principală de 13MP și cea secundară de 8MP, în timp ce conectivitatea este asigurată de suportul 4G, WiFi IEEE 802.11a/b/g/n/ac, 2,4 GHz și 5 GHz, plus Bluetooth 5.1.

Prețul de pornire este de 1599 LEI.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep