HomeFeaturedFocusiMovie 3 aduce optiuni noi pentru crearea rapida a materialelor video

iMovie 3 aduce optiuni noi pentru crearea rapida a materialelor video

Apple a lansat iMovie 3 pentru iPhone și iPad cu opțiuni noi pentru crearea rapidă a materialelor video.
Apple a lansat iMovie 3 pentru iPhone și iPad cu opțiuni noi pentru crearea rapidă a materialelor video.

Ieri seară Apple a lansat iMovie 3 pentru iPhone și iPad, o versiune care aduce o schimbare majoră: opțiuni noi pentru crearea rapidă a materialelor video. Vorbim despre Storyboards, care pune la dispoziția utilizatorilor 20 de șabloane noi pentru agregarea și construirea de materiale video diferite, incluzând aici review-uri de produse, tutoriale de gătit, știri etc. Așa cum am văzut și la Huawei în aplicația de editare video de pe noile modele de smartphone-uri, în noul Storyboards din iMovie, fiecare șablon oferă indicații vizuale pentru ce ar trebui înregistrat și cum, în așa fel încât rezultatul final să fie unul foarte bun.

Noul iMovie aduce funcția Magic Movie prin care se pot crea instant materiale video pornind de la mai multe poze – practic selectați pozele și lăsați aplicația să își facă treaba. Ulterior puteți intra să schimbați ordinea pozelor sau să le ștergeți pe cele care nu au ce căuta acolo. Experimentați ca să vedeți ce poate face și cum puteți să beneficiați la maxim de această nouă opțiune.

Vă recomand să puneți noua versiune și să vă jucați cu ea. Dacă încă nu vă apare ca update disponibil, căutați aplicația în App Store (urmând link-ul de aici) și vedeți dacă nu cumva butonul Update e activ. Eu așa am instalat-o.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep