HomeFeaturedFocusMotorola Moto G52 anuntat oficial

Motorola Moto G52 anuntat oficial

Motorola Moto G52

Compania deținută de Lenovo a prezentat oficial un nou mid-range interesant. Este vorba despre Motorola Moto G52, care vine cu un display AMOLED, cu un acumulator suficient de generos, dar care sare peste suportul pentru rețelele 5G. Partea cea mai frumoasă este că telefonul este deja disponibil în Europa, inclusiv în România. Prețul său de vânzare recomandat este de 1249 lei. Haideți să vedem împreună ce are de oferit acest smartphone în schimbul acestor bani.

Așa cum spuneam, ecranul este un AMOLED. Are o diagonală de 6,6 inchi și o rezoluție fullHD+ (2400 x 1080 pixeli). Rata de refresh este de 90 Hz, dar cititorul de amprentă digitală este poziționat lateral. Orificiul pentru camera foto frontală (cu senzor de 16 megapixeli) este poziționat central.

La interior Motorola Moto G52 se bazează pe un chipset Snapdragon 680 de la Qualcomm. Procesorul rulează în combinație cu o memorie RAM de 4 GB. Capacitatea internă de stocare este de 128 GB. Poate fi extinsă prin microSD (slot hibrid). Sistemul de operare este un Android 12 cu interfața minimalistă MyUX de la Motorola peste el.

Pe partea din spate găsim un sistem foto compus din trei camere. Senzorul principal are o rezoluție de 50 de megapixeli. Este ajutat de un ultrawide de 8 megapixeli și de o cameră dedicată macro cu senzor de 2 megapixeli.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh. Acesta se poate încărca cu până la 30W. Suficient de decent pentru intervalul de preț din care face parte telefonul.

Mai merită evidențiată certificarea IP52 cu care vine Motorola Moto G52.

Așa cum spuneam, telefonul ajunge destul de repede și în România. Va putea fi găsit de pe 21 aprilie, la 1249 lei, în varianta de culoare Charcoal Grey. Asta deși varianta albă pare să arate ceva mai bine.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep