HomeFeaturedFocusOnePlus Nord CE 2 Lite, cateva detalii tehnice

OnePlus Nord CE 2 Lite, cateva detalii tehnice

OnePlus Nord CE 2 Lite

Tânăra companie chineză, care nu mai este chiar atât de tânără și între timp s-a înrudit cu Oppo, se pregătește să lanseze un nou telefon, ceva mai accesibil decât ceea ce are până acum în portofoliu. Este vorba despre modelul OnePlus Nord CE 2 Lite, despre care au ieșit la iveală majoritatea detaliilor tehnice. Ele vin dintr-o sursă mai puțin celebră, așa că ar fi bine să le privim cu o doză de rezervă.

În același timp, se confirmă multe detalii pe care le știam deja despre terminal. Cum ar fi prezența chipset-ului Snapdragon 695 de la Qualcomm, care vine cu tot cu suportul pentru rețelele 5G. Procesorul va rula în combinație cu o memorie RAM ce va putea fi de 6 GB sau de 8 GB. În ambele situații, capacitatea internă de stocare va fi de 128 GB.

Ecranul lui OnePlus Nord CE 2 Lite va fi un IPS LCD cu diagonala de 6,58 inchi. Rezoluția va fi fullHD+, iar rata de refresh suportată va fi de 120 Hz. Se observă în fotografia care însoțește acest leak un orificiu discret plasat pe stânga. Acolo își va găsi loc camera foto frontală, echipată cu senzor de 16 megapixeli.

Cititorul de amprentă digitală va fi plasat lateral, integrat în butonul fizic de pornire. Nu va exista și botonul slider pentru oprirea notificărilor, pe care frații mai mari ai acestui viitor smartphone îl au.

Sistemul de camere de pe spate are un senzor principal cu rezoluție de 64 megapixeli. Acesta va fi însoțit de alte două camere, de 2 megapixeli fiecare. Una dedicată macro și una pentru detalii de adâncime.

Autonomia lui OnePlus Nord CE 2 Lite va fi asigurată de un acumulator de 5000 mAh. Va putea fi încărcat cu până la 33W.

Sistemul de operare este un OxygenOS 11 (construit probabil pe un Android 11).

via Yogesh Brar

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep