HomeFeaturedFocusCateva detalii tehnice despre Vivo X80

Cateva detalii tehnice despre Vivo X80

Vivo X80

Viitoarea serie de telefoane smart Vivo X80 ar trebui să iasă pe piață în viitorul apropiat. Așa că nu este de mirare că au început să iasă la iveală detalii tehnice despre aceste dispozitive. Informații pe care le vom trece în revistă în cele ce urmează.

Seria va cuprinde cel mai probabil trei terminale: un model standard X80, un X80 Pro și un X80 Pro+.

Primul dintre aceste terminale, modelul standard, tocmai a fost listat în Google Play Console, ocazie cu care a lăsat la vedere câteva informații de natură tehnică, suficiente încât să putem să vedem cam care vor fi ambițiile terminalului.

Vivo X80 va fi echipat cu un chipset MediaTek Dimensity 9000. Procesorul va rula în combinație cu o memorie RAM de 8 GB. Sistemul de operare va fi un Android 12. De notat că o versiune cu memorie RAM de 12 GB a fost testată în Geekbench, deci vom avea mai multe combinații de memorii.

Ecranul va avea o diagonală de de 6,78 inchi, o rezoluție de 2400 x 1080 pixeli, marginile laterale curbate și o rată de refresh de 120 Hz. Orificiul pentru camera foto frontală va fi poziționat central.

Acumulatorul va avea o capacitate de 4500 mAh și se va putea încărca cu 80W.  

Sistemul foto de pe spate pare destul de promițător, cu un senzor principal de 50 MP (Sony IMX866), un ultrawide de 12 megapixeli și un telephoto de 12 megapixeli (zoom optic 2x).

Vivo X80 arată destul de bine. Și trebuie să avem în vedere că este cel mai slab dintre cele trei telefoane menționate mai sus. Așa că vârful de gamă are toate șansele să fie de-a dreptul impresionant. Vom vedea în momentul apariției oficiale.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep