HomeFeaturedFocusPoco F4 GT se lanseaza pe 26 aprilie

Poco F4 GT se lanseaza pe 26 aprilie

Poco F4 GT

Xiaomi a confirmat oficial data de lansare pentru Poco F4 GT. Un telefon care prezintă destul de mult interes, inclusiv pentru publicul din Europa. Telefoanele acestui sub-brand al celor de la Xiaomi au ajuns și în România și sunt caracterizate de prețuri atractive.

Iar modelul F4 GT are un argument în plus, așa cum ne relevă testele Geekbench pe care le-a rulat. Va fi echipat cu chipset-ul de top Snapdragon 8 Gen 1 de la Qualcomm. S-ar putea să fie unul dintre cele mai accesibile (a se citi ieftine) telefoane echipate cu acest chipset high-end. Adică vom avea un raport preț/performanțe greu de bătut.

În testul Geekbench, Poco F4 GT a combinat chipset-ul Snapdragon 8 Gen 1 cu o memorie RAM de 12 GB. Sistemul de operare rulat a fost un Android 12, cel mai probabil cu interfața MIUI 13 peste el. Aveți și rezultatele obținute de acest nucleu în testul menționat mai sus.

Se speculează că telefonul va avea destul de multe în comun cu Xiaomi Redmi K50 Gaming. Mergând pe această supoziție, s-ar putea să fie echipat cu un display OLED de 6,67 inchi, rezoluție fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9), rată de refresh de 120 Hz și suport pentru HDR10+.

Acumulatorul ar putea avea o capacitate de 4700 mAh și mai ales suport pentru încărcarea rapidă de 120W, care sună foarte bine, mai ales pentru un smartphone dedicat gamerilor. Aspectele foto sunt mai puțin importante pentru această categorie de utilizatori, așa că nu insistăm asupra lor.

Oricum nu mai este mult până la apariția lui Poco F4 GT și vom afla toate informațiile la modul oficial.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep