HomeFeaturedFocusE activă oferta promoțională pentru abonamentul Disney Plus în România

E activă oferta promoțională pentru abonamentul Disney Plus în România

E momentul să vă înscrieți pentru a vă lua abonamentul Disney Plus în România, la preț promoțional: plătiți 8 luni, primiți 12.
E momentul să vă înscrieți pentru a vă lua abonamentul Disney Plus în România, la preț promoțional: plătiți 8 luni, primiți 12.

Cei ce vor să își cumpere abonamentul Disney Plus pentru România trebuie să știe că e disponibilă pagina de înregistrare unde puteți plăti 239,9 LEI pe abonamentul de 1 an la Disney Plus pentru România. Serviciul de streaming devine activ pe 14 iunie, deci mai aveți încă 34 de zile (e activă până pe 26 iunie) în care puteți beneficia de oferta specială unde plătiți 8 luni și aveți acces la 12 luni de streaming.

După cum probabil știți, Disney Plus va intra oficial în România pe data de 14 iunie, moment în care utilizatorii de la noi vor putea accesa serviciul de streaming cu conținut local și pot renunța la soluțiile de VPN folosite până acum pentru a beneficia de Disney Plus de prin alte țări.

Procesul de înregistrare e simplu: vă înregistrați cu adresa de email și până pe data de 14 iunie o să primiți un email în care vi se spune cum puteți activa oferta specială, clic pe respectivul link și puneți datele de facturare și dați drumul la abonament.

ATENȚIE: mă aștept să vină niște campanii de phishing pe tema asta, așa că fiți atenți la ce email-uri vă hotărâți să dați clic pe link-uri.

Pentru a beneficia de oferta promoțională Disney Plus în România, intrați aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep