HomeFeaturedFocusZTE Axon 40 Ultra prezentat oficial

ZTE Axon 40 Ultra prezentat oficial

ZTE Axon 40 Ultra

ZTE Axon 40 Ultra a fost prezentat oficial și devine noul flagship al companiei chineze. Un telefon de top în care aceștia au pus tot ceea ce au mai bun. Inclusiv tehnologia care permite integrarea camerei foto frontale sub display. O tehnologie ajunsă la a treia generație, dar care își face pentru prima dată loc și pe modelul Ultra, semn că a ajuns la maturitate și inginerii ZTE au încredere deplină în ea. Și care promite că diferențele de display în zona camerei frontale nu vor mai putea fi sesizate cu ochiul liber.

La nivel de construcție terminalul aduce destul de mult cu Galaxy S22 Ultra. Aceleași muchii laterale curbate, cu tot cu ecran. Și aceleași margini absolut drepte în partea de sus și de jos.

Ecranul este un AMOLED cu diagonala de 6,8 inchi. Rezoluția este 2480 x 1116 pixeli (densitate 400 ppi), iar rata de refresh este de 120 Hz. Camera foto frontală, integrată sub display, are un senzor de 16 megapixeli.

Cititorul de amprentă digitală este și el integrat sub display.

Pe partea din spate, ZTE Axon 40 Ultra vine cu un sistem de trei camere, toate trei cu senzori de 64 megapixeli. Un senzor principal, un ultrawide și un telephoto de tip periscop, capabil de zoom optic încă nespecificat. Există și un al patrulea senzor, unul de tip 3D ToF.

Nucleul hardware se bazează, așa cum era de așteptat în cazul unui adevărat flagship, pe Snapdragon 8 Gen 1 de la Qualcomm. Combinațiile de memorii pornesc de la 8 GB de RAM și 256 GB de memorie internă și ajung până la 16 GB de RAM și 1 TB capacitate internă de stocare. Cele două versiuni intermediare sunt 12 GB + 256 GB și 12 GB + 512 GB.

Acumulatorul are o capacitate de 5000 mAh și oferă suport pentru încărcarea rapidă de 80W.

Telefonul este deja disponibil la precomandă în China, cu prețuri care pornesc de la aproximativ 745 dolari. Livrările pornesc vineri.

Pe lângă ZTE Axon 40 Ultra, compania chineză a mai prezentat un Axon 40 Pro și o versiune standard, Axon 40.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep