HomeMobileAndroidHuawei Watch GT 3 Pro a fost lansat oficial în România

Huawei Watch GT 3 Pro a fost lansat oficial în România

Huawei a lansat în România și la nivel internațional ceasul smart Huawei Watch GT 3 Pro, în două variante: ceramică și titanium.
Huawei a lansat în România și la nivel internațional ceasul smart Huawei Watch GT 3 Pro, în două variante: ceramică și titanium.

Astăzi am văzut lansarea în România a ceasului smart Huawei Watch GT 3 Pro, în două variante: ceramică și titanium, iar odată cu ele la nivel internațional a fost prezentat și noul smartphone pliabil Hauwei Matex XS 2, o nouă versiune a brățării Huawei Watch Fit.

Huawei Watch GT 3 Pro este primul model de ceas smart făcut de Huawei care are suport EKG (funcția va fi disponibilă în Europa în partea a doua a anului 2022) și împreună cu tehnologia TruSeen 5.0+ facilitează monitorizarea sănătății inimii, respectiv a cantității de oxigen din sânge. Pe lângă aceste funcții, noul Watch GT 3 Pro știe să detecteze și să monitorizeze peste 100 de activități fizice, fiind primul ceas smart din zona consumer care permite acum și monitorizarea scufundărilor – rezistă până la 30m adâncime.

Seria Watch 3 GT 3 Pro e formată din două modele: HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition și HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition, ambele la fel de impresionante, dar fiecare cu un design specific, îndrăzneț, special concepute pentru încheietura utilizatorului.

Vârful de gamă: Watch GT 3 Pro Titanium Edition

În comparație cu generațiile anterioare din serie, HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition are un design premium și mai atractiv, cu o notă modernă. Este echipat cu un ecran color AMOLED de 1,43 inch. Ecranul mai mare, cu rezoluție HD 466 x 466, oferă și mai multă claritate decât versiunile anterioare, astfel încât toate datele pot fi citite imediat.

Calitatea materialelor ceasului este evidentă și atrage toate privirile. Carcasa solidă, dar ușoară din titan este proiectată pentru a rezista în timp, fiind șlefuită pentru un finisaj tridimensional. Ecranul este realizat din sticlă de safir, un material dur, precum diamantul, și ceramică high-tech în partea din spate, fiind nevoie de peste 60 de procese pentru a trece de la pulberea de zirconiu ceramic la produsul finit. Materialele alese pot simți chiar și cele mai mici modificări ale temperaturii corpului.

Varianta Ceramic

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition are un design elegant, simplitatea ceramicii completând și oferind farmec metalului. Capodopera lui Botticelli, Nașterea lui Venus, a reprezentat inspirația pentru design-ul ramei aurii și argintii cu model de scoică și al celor 24 de onduleuri rafinate, care ridică ceasul la rangul unei opere de artă. Fiecare ceas a trecut prin 13 procese de șlefuire și lustruire cu abrazivi diamantați timp de 10 zile înainte de a părăsi fabrica. Datorită măiestriei de ultimă generație, fiecare ceas uimește prin albul natural strălucitor, rafinat, exact ca cel al unei adevărate opere de artă.

Cadranul cu flori al modelului HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition își schimbă aspectul de-a lungul orelor – înflorește și se închide, creând un detaliu fascinant, ce simbolizează trecerea timpului. Ceramica de înaltă tehnologie este nu doar încântătoare, ci și foarte rezistentă la coroziune și căldură.

Versiunea din ceramică dispune de o lentilă din sticlă de safir extrem de dură, ceea ce o face foarte rezistentă la zgârieturi și spargere. Sticla de safir este folosită și pentru senzorul carcasei de ceramică din spate, pentru o mai bună pătrundere a luminii și o monitorizare precisă a ritmului cardiac. Materialele delicate cu pielea permit detectarea automată a oricărei schimbări de temperatură. Și această variantă a ceasului, la fel ca cea din titan, dispune de un buton EKG și de o coroană rotativă 3D, perfect adaptate stilului feminin.

Preț și disponibilitate

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition, varianta pentru femei, este disponibil pentru precomandă începând cu data de 18 mai, la prețul recomandat de 2199 lei pentru modelul Silver, brățara de piele și la prețul de 2699 lei pentru modelul Shallow Gold, brățara din ceramică).

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition, varianta pentru bărbați, va fi disponibil la prețul recomandat de 1899 lei pentru modelul Classic Edition, brățara de piele / Active Editon, brățara de silicon și la prețul recomandat de 2399 lei pentru modelul Elite Edition, brățara din titan.

WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition va fi disponibil și sub formă de bundle alături de căștile FreeBuds Lipstick, iar Titanium Edition face echipă cu FreeBuds 4. Pachetele de tip bundle sunt disponibile în perioada 18-31 mai.

Cu ocazia lansării celui mai nou model de ceas,  Huawei a pregătit o campanie surprinzătoare cu premii zilnice din gama wearable și audio, dar și bundle-uri special create pentru cei care achiziționează noul produs.

Și încă ceva: vă recomand să urmăriți înregistrarea lansării Huawei Watch GT 3 Pro ce a avut loc astăzi:

Imediat ce îl primim la review o să vă putem oferi mai multe detalii.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep