HomeFeaturedFocusRECOMANDARE: cinci huse de protectie pentru Samsung Galaxy S22 Ultra

RECOMANDARE: cinci huse de protectie pentru Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy S22 Ultra

Samsung Galaxy S22 Ultra este un vârf de gamă foarte bine făcut. Un adevărat flagship și în mod evident alegerea ideală pe zona de productivitate, așa cum am detaliat în timpul testelor noastre. Dar este în același timp și un telefon care poate părea ceva mai vulnerabil din cauza muchiilor sale laterale, acolo unde ecranul este curbat destul de mult. Și marginile de sus și de jos sunt foarte înguste. Așa că poate apărea nevoia unei huse de protecție pentru a asigura un grad mai mare de protecție în cazul unor incidente neplăcute. Ca de obicei, am apelat la partenerii noștri de la MobileDirect pentru câteva recomandări, pe care le vom prezenta în cele ce urmează.

O să încep cu o husă X-LEVEL Gel TPU Transparenta. Este alegerea care modifică cel mai puțin forma și greutatea telefonului.

În același timp lasă la vedere culoarea originală a acestuia. Este realizată dintr-un material moale care se mulează perfect pe formele telefonului.

Are o ușoară bordură în zona modulului foto, pentru o protecție suplimentară.

A doua opțiune este o husă CUBZ Liquid Silicone Yellow. Este ceva mai groasă și mai rigidă și are o textură ceva mai mată, care asigură o bună aderență. Sunt disponibile mai multe opțiuni de culoare.

Are și un mic șnur de prindere, realizat din același material, care asigură un plus de priză atunci când este nevoie.

Pe același principiu, dar un produs premium, avem o husă originală Samsung Silicone Cover with Strap. Îmi place că protejează individual fiecare cameră foto.

Îmi place de asemenea contrastul pe care îl oferă acea bandă textilă cu inserții de cauciuc, care are rol de prindere mai bună a telefonului în anumite momente în care este nevoie de o priză sigură.

Următoarea pe listă, pentru un grad mai mare de protecție, este o husă RINGKE Fusion X Camo Black. Are o zonă cu un model de camuflaj, dar și o ușoară transparență, dar și întărituri în zonele colțurilor, realizate din cauciuc, care protejează în cazul șocurilor violente.

Are margini care asigură inclusiv protecția ecranului.

Ultima husă și preferata mea, este varianta mai premium a aceluiași principiu. O husă UAG (Urban Armor Gear), cu colțuri întărite, realizate din cauciuc, cu finisaje premium.

Desigur, pe site-ul MobileDirect găsiți mult mai multe opțiuni pentru Galaxy S22 Ultra și în general pentru aproape orice model de smartphone.  

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep