HomeFeaturedFocusMotorola Moto G82 5G lansat oficial, disponibil si in Romania

Motorola Moto G82 5G lansat oficial, disponibil si in Romania

Moto G82 5G

Motorola a anuțat oficial noul model mid-range Moto G82 5G, care devine disponibil și în România încă de la momentul anunțului oficial. Este un mid-range care pune accentul pe display și care oferă suport pentru rețelele 5G. Noul telefon este disponibil local începând de astăzi, pe site-ul www.motorola.com/ro, iar din data de 16 mai va fi disponibil online și în magazinele partenerilor Altex, eMAG și Flanco, la prețul recomandat de 1599 lei.

Așa cum spuneam, accentul care în mare parte pe ecran. Vorbim despre un panel OLED cu diagonală de 6,6 inchi, rezoluție fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9) și rată de refresh de 120 Hz. Nu este specificată sticla care protejează ecranul, dar spatele și rama laterală sunt din plastic.

Deși avem un ecran OLED, cititorul de amprentă digitală este poziționat lateral.

La nivel de nucleu hardware, Moto G82 5G se bazează pe un chipset Snapdragon 695 5G de la Qualcomm. Procesorul rulează în combinație cu o memorie RAM de 6 GB. Capacitatea internă de stocare este de 128 GB. Poate fi extinsă cu ajutorul unui card microSD (slot dedicat).

Sistemul de operare este un Android 12 cu o interfață destul de curată, aproape de versiunea stock.

Sistemul de camere foto de pe spate are un senzor principal de 50 MP, un ultrawide de 8 MP și o cameră dedicată macro, cu senzor de 2 MP. Camera foto frontală este echipată cu un senzor de 16 MP. Orificiul acesteia este destul de discret și este plasat central.

Responsabil cu autonomia este un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh, care oferă suport pentru încărcarea rapidă de 30W.

Moto G82 5G se poziționează ca un competitor direct pentru noua gamă Galaxy A de la Samsung (în special modelele Galaxy A33 5G și A53 5G), mai ales că Motorola a început să fie tot mai activă pe piața locală. Și asta este un lucru foarte bun!

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep