HomeFeaturedFocusSeria Honor 70 a fost prezentata oficial

Seria Honor 70 a fost prezentata oficial

Honor 70

Compania chineză desprinsă din Huawei și-a prezentat oficial noua serie de telefoane Honor 70. Pe lângă modelul standard 70, mai avem un 70 Pro, dar și vârful acestei game, 70 Pro+. Telefoanele au destul de multe în comun, dar se disting prin câteva trăsături specifice. Să le trecem pe toate în revistă, începând cu cel mai atractiv din punctul de vedere al configurației.

Dar înainte de aceasta, să punctăm și trăsăturile comune. Toate cele trei terminale au un senzor foto principal pe spate cu rezoluție de 54 MP (noul Sony IMX800). De asemenea, toate au panel-uri OLED cu rată de refresh de 120 Hz, care integrează și cititorul de amprentă digitală. Și care par a avea marginile laterale curbate.

Nu în ultimul rând, toate cele trei terminale rulează un Android 12 cu Magic UI 6.1 peste el, dar fără serviciile Google Mobile preinstalate.  

Honor 70 Pro+

Modelul Honor 70 Pro+ este echipat cu un display cu diagonală de 6,78 inchi și rezoluție 2652 x 1200 pixeli. Acesta are un orificiu central foarte discret, care găzduiește o cameră foto frontală cu senzor de 50 MP.

Pe partea din spate, sistemul foto este completat de un senzor ultrawide de 50 MP și de un telephoto de 8 MP (cu zoom optic 3x).

La interior se găsește un chipset MediaTek Dimensity 9000. Acesta rulează în combinație cu o memorie RAM ce poate fi de 8 GB sau de 12 GB. În ambele situații, capacitatea internă de stocare este de 256 GB. Și nu va putea fi extinsă prin microSD, deoarece nu există slot pentru card.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 4500 mAh, care se poate încărca cu până la 100W.

Prețurile pentru Pro+ sunt de aproximativ 645 dolari, respectiv 690 dolari, în funcție de cantitatea de memorie RAM pentru care se optează.

Honor 70 Pro

Honor 70 Pro seamănă foarte mult cu fratele său mai puternic. Păstrează neschimbate ecranul, sistemul foto de pe spate, camera foto frontală, acumulatorul și chiar și viteza de încărcare a acestuia.

Umblă doar la chipset, care acum este o soluție mai slabă, un MediaTek Dimensity 8000. În plus, mai adaugă o versiune de memorie care duce stocarea internă la 512 GB (cu 12 GB de RAM).

Prețul lui de vânzare pornește de la aproximativ 550 dolari.

Honor 70

Modelul standard Honor 70 este cel mai accesibil, dar schimbă destul de multe. Scade diagonala ecranului la 6,67 inchi (și rezoluția la 2400 x 1080 pixeli). Camera foto frontală scade la 32 MP. În ceea ce privește sistemul foto de pe spate, senzorul telephoto de 8 MP este înlocuit cu unul pentru detalii de adâncime de 2 MP.

Chipset-ul este acum un Snapdragon 778G+ de la Qualcomm. Se păstrează toate cele trei opțiuni de memorie ale Pro-ului.

Acumulatorul are o capacitate mai mare, de 4800 mAh, dar viteza de încărcare a lui scade la 66W.

Prețurile de vânzare pornesc de la aproximativ 410 dolari.

Toate cele trei telefoane vor deveni disponibile în China în luna iunie. Este de așteptat ca versiunile globale să primească și serviciile Google.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep