HomeFeaturedFocusNoi detalii despre seria iPhone 14

Noi detalii despre seria iPhone 14

Câteva informații interesante despre viitoarea generație de telefoane de la Apple au ieșit la iveală. Sunt strânse din mai multe surse, dar lasă la vedere destul de clar care sunt intențiile companiei din Cupertino cu noile iPhone 14. Ca o scurtă paranteză, telefoanele sunt așteptate să apară oficial în luna septembrie a acestui an. Așa că mai este puțin de așteptat până la acel moment.

Câteva informații interesante sunt furnizate chiar de către TSMC, compania taiwaneză care produce chipset-urile pentru Apple. Oficialii companiei au declarat că anul acesta se vor produce chipset-uri doar pe procese/tehnologie de 5 nm. Așa că este de așteptat ca noul A16 Bionic să aducă plusuri destul de mici de performanțe în comparație cu generația anterioară.

Ba mai mult, încep să capete sens zvonurile care spuneau că versiunile standard de iPhone 14 vor fi echipate cu chipset-ul de anul trecut, A15 Bionic. Și doar cele două Pro-uri (anul acesta vom avea două dimensiuni, fiecare cu variantă standard și Pro) se vor bucura de noul chipset A16 Bionic.

Se pare că de un tratament similar vor avea parte și noile MacBook Air, spre dezamăgirea fanilor. Acestea vor avea aceleași chipset-uri ca și generația anterioară.

Revenind la telefoane, în sfârșit utilizatorii vor putea să activeze funcția always-on pentru ecranele noilor iPhone 14. Din nou, unele voci spun că doar pentru modelele Pro, care vor fi echipate cu panel-uri AMOLED LTPO.

Funcționalitatea va veni ca parte a noului iOS 16. Așa că unii fani Apple se așteaptă ca ea să fie accesibilă și pentru iPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max. Vom vedea în momentul evenimentului Apple din iunie cum vor sta lucrurile.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep