HomeFeaturedFocusMoto Edge 2022, cateva detalii tehnice

Moto Edge 2022, cateva detalii tehnice

Moto Edge 2022

Motorola lucrează la un nou terminal din zona high-end, care pare destul de aproape de momentul lansării sale oficiale. Este vorba despre Moto Edge 2022, care momentan poartă un nume de cod haios. I se spune Dubai+. Contează mai puțin acest lucru, mai important este că arată destul de bine ca și specificații. Cel puțin dacă ne luăm după informațiile care au ajuns în atenția presei de specialitate.

Dispozitivul va fi echipat cu un display pOLED. Un panel cu rată de refresh de 144 Hz, rezoluție fullHD+ și o diagonală de 6,5 inchi. Acesta va fi prevăzut cu un orificiu pentru camera foto frontală, poziționat central. Acolo își va găsi loc un senzor de 32 MP.

Pe partea din spate, Moto Edge 2022 va avea un sistem de trei camere foto. Senzorul principal va avea o rezoluție de 50 MP. Va fi ajutat de un ultrawide de 13 MP și de o cameră pentru detalii de adâncime cu senzor de 2 MP.

Cititorul de amprentă digitală pare să fie integrat sub display. Nu este vizibil în lateral.

La interior telefonul se bazează pe un chipset MediaTek Dimensity 920. Memoria RAM poate fi de 6 GB sau de 8 GB, iar capacitatea internă de stocare are și ea două opțiuni: 128 GB și 256 GB.

Autonomia va fi asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh. Mai important însă pare să fie faptul că terminalul va oferi suport pentru stylus.

Pe lângă Moto Edge 2022, cei de la Motorola sunt așteptață să mai prezinte și un terminal de buget, numit Moto G Go.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep